Wladár Sándor úszóelnök lenne

0
1434

Nem lát alkalmasabb embert, ezért elvállalja az úszóelnöki tisztségre jelöltséget Wladár Sándor olimpiai bajnok. Eddig ő az egyetlen aspiráns.

Vállalja az elnökjelöltséget a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) tisztújító közgyűlésén Wladár Sándor, az 1980-as moszkvai olimpia aranyérmese (elsőként a fuhu.hu írt arról, hogy ő lehet az elnök, ha leváltják Bienerth Gusztávot). A Kossuth Rádió Sportvilág című műsorában beszélt arról, hogy több egyesület kereste meg, amelyek szerint jelen pillanatban

ő lehet az, „aki megnyugvást hoz”.

Hozzátette: ha azt érzékelné, hogy van nála alkalmasabb ember a feladatra, akkor mögéje állna, azonban eddig nem tapasztalt ilyet. Wladár Sándor maga is egyesületi vezető, 2001 óta a Jövő SC ügyvezető igazgatója.

A MÚSZ megerősítette, hogy

Wladárt több klub támogatja,

a péntek éjféli határidő előtt egyelőre ő az egyetlen, akit jelöltek. A tisztújító közgyűlést szeptember 24-én rendezik.

A MÚSZ éléről múlt pénteken hívták vissza Bienerth Gusztáv elnököt, aki hét hónapig irányította a szervezetet. A közgyűlést azért kellett összehívni, mert a világbajnokságot követően a sorozatos lemondások után működésképtelenné vált az elnökség.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .