Rendes magyar rendes Magyarországra szavaz

0
1167

Lehet csalást emlegetni, talán nem is minden ok nélkül, de ezzel csak magukat próbálják megnyugtatni azok, akik nem örülnek azzal, hogy a Fidesz fölényesen megnyerte a választást. Lényegesebb, hogy Magyarország beszopta a mantrát, a magyarok elhitték, hogy ha nem azokra szavaznak, akik majd megvédik őket azoktól, akiknek eszük ágában sincs őket megtámadni, akkor majd biztonságban lesznek.

Nem rossz emberek szavaztak így a gyűlöletkampány hatására, nem holmi gonosztevők tartják hatalmon a Fideszt – rendes magyar emberek voksoltak arra, hogy maradjon minden úgy, ahogy van, legföljebb legyen még a mostaninál is olyanabb.

Ezeknek a rendes magyar embereknek amúgy nincs bajuk az idegenekkel, csak azt szeretnék, hogy ne jöjjön ide senki. Ők sem mennek sehová, más is miért nem marad ott, ahol van.

Rendes magyar ember nem menekül. Nem tölti idejét utcán, pályaudvarokon, vonatra, regisztrációra, meleg ételre, hideg vízre várva. Rendes magyar ember jó helyre születik, olyan országban látja meg a napvilágot, ahonnan (egyelőre) nem kell menekülnie. Rendes magyar ember nincs életveszélyben, nem kell útra kelnie reménytelenségből a bizonytalanságba. Nem fizet embercsempészeknek, hogy elvigyék oda, ahová nem viszik. Rendes magyar ember marad ott, ahol van.

Rendes magyar ember válaszol a nemzeti konzultáció kérdéseire. Nem rajzol f…t (férfi nemi szervet), p…t (női nemi szervet) a miniszterelnöknek írott levélre, nem ír neki ordenáré dolgokat. Rendes magyar ember tartózkodik a politikailag inkorrekt kifejezésektől és megnyilvánulásoktól.

Rendes magyar ember tudja, hogy a kormányon lévők lopnak, az országban nagy a korrupció, a vezetők és csókosaik gazdagodnak, ezért aztán sajnálja Orbánt, amiért ennyi gazemberrel van körülvéve. Rendes magyar ember nem gondol bele abba, hogy Orbán maga vette körül magát ezekkel a gazemberekkel. Rendes magyar ember szerint igaz, hogy ezek a mostaniak szétlopják az országot, de hát a másikak is loptak.

Rendes magyar ember mindig magukat magyarnak mondó pártokra szavaz. A múltat bármikor, kérés nélkül is megmásítja, úgy emlékszik, hogy az előző átkosban őt és családtagjait üldözték, a vallás be volt tiltva, a pap pedig csak álruhában mehetett misére.

Rendes magyar ember nem szereti a buzikat. (Így mondja, nem melegeknek, vagy leszbikusoknak). Utálja a pedagógusokat, mert állandóan csak rinyálnak, hogy kevés a fizetésük. Neki is kevés a fizetése, a nyugdíja, mégsem pofázik állandóan. Ki van attól, hogy egy műtétre hónapokat kell várni, a kórházakban nincs kötszer, gyógyszer, a kórházi kaja ehetetlen, kevés az orvos, a nővér. Rendes magyar ember ugyanakkor nem ért egyet azokkal, akik kritizálják az egészségügyben lévő viszonyokat.

Rendes magyar ember egyetért a kormánnyal, és imádkozik Orbán Viktorért.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .