Nyilvántartanak minket, mert nyilván tartanak tőlünk

0
875

„Szavazzanak a demokratikus ellenzék remélhetőleg egyetlen jelöltjére; ha nem így lesz, akkor a lelkiismeretükre hallgassanak, amikor Bangóné Borbély lldikó és Szabó Szabolcs közül választanak” – ezzel buzdította szavazásra Csepelt Gyurcsány Ferenc.

 

A Demokratikus Koalíció elnöke csepeli utcafórumán utalt rá, hogy „félhivatalos tárgyalást hoztunk össze a barátaink között”, akiknek meg kellene állapodniuk. Nem lehet a demokratikus oldalon testvérháborút folytatni a Fidesszel szemben.

Bármekkora is lehet a távolság az egyes pártok között, az meg sem közelítheti azt a távolságot, amekkora elválaszt minket a Fidesztől.

Bejelentette, hogy két nap szünetet tartanak a kampányban – mondván, a Húsvét legyen a családé és a barátoké. Ám arra kérte a polgárokat, hogy ezaltatt egymás között vitassák azért meg  az ország dolgait, hiszen nem szabad tűrni azt a fajta háborús hangulatot, amit a kormány kialakított.

Kemény szavakkal illette Orbán Viktort, ezúttal a listázási ügy miatt. „A szembenállókat nem listázni kell! Aki felhatalmazás, bírósági engedély nélkül nemzetbiztonsági veszélyt kiáltva illegálisan adatok gyűjt, az nem csak jogokat sért, hanem sérti az emberi méltóságot és a magánéletünket is” – szögezte le.

„Nyilvántartanak, mert nyilván tartanak tőlünk”

– szögezte le Gyurcsány, hozzátéve: nyilván tarthatnak is, mert az ország többsége ma már velük szemben van.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .