MSZP-DK: Van megnemtámadási szerződés, vagy nincs?

1
778

Molnár Gyula, nemrégiben arról beszélt az ATV-ben, hogy a két baloldali ellenzéki párt között van megnemtámadási szerződés, ám most Mesterházy Attila úgy fogalmazott: nincs ilyen és ennek nem is lenne értelme, mert a Fidesz a közös ellenfél.

Az MSZP volt elnökének megfogalmazása nem mond ellent a Molnár Gyula által elmondottaknak. Inkább úgy kell érteni, hogy Mesterházy szerint két baráti, választási szövetségre készülő párt között nincs értelme ilyen megállapodásól beszélni, hioszen ők nem egymásnak, hanem a Fidesznek az ellenfelei.

Mesterházy szerint nem lehet a végletekig felosztani az egyéni választói körzeteket, de ha nem irreálisak az igények, akkor akár újabb pártokkal is köthetnek megállapodást.

Az MSZP egykori elnöke Balázs Péter mozgalmáról, a Válasszunk! 2018-ról azt mondta: ha tudnak hatni az LMP-re és a Momentumra, hogy működjenek együtt a többi demokratikus ellenzéki párttal, az már komoly eredménynek számít.

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .