Miért nem tökös csávó Rogán Tóni?

0
154
Facebook

Varga Judit elvált férje ezt írta : “Kedves Tóni, miért hallgatsz, miért bújsz Havasi Berci mögé? Ezt a kérdést tette föl Facebook oldalán Magyar Péter, aki Novák Katalin megbuktatásával gyanúsítja a miniszterelnök jobbkezét. 

Ennél sokszor sokkal tökösebb csávónak tűntél. Te vagy a kormányzati kommunikációs agytröszt mindenható ura, kisujjadban a kommunikáció csínja-bínja, miért bújsz el a választóid elől, miért nem tartasz évek óta sajtótájékoztatót? Talán félsz a kérdésektől?”

Arról, amit Rogán Tóni valóban csinál, arról a hatalom érdekében csak hallgatni lehet. Az egyiptomi fáraók ilyen posztokon eunuchokat alkalmaztak, nem tökös csávókat. Amúgy pedig Lavrentyij Pavlovics Berija, Sztálin elvtárs jobbkeze, nemigen tartott sajtótájékoztatót, mégis tartottak tőle.

“Miért nem mesélsz Schadl Györggyel való szakmai kapcsolatodról meg sok más hasonló ügyről? Épp egy új találmányon dolgozol?”

Magyar Péter a Partizánban úgy nyilatkozott, hogy a valós döntések a fontos ügyekben egy szűk kabinetben történnek, ebben benne van a két Orbán, Rogán Tóni, Szijjártó Péter, Gulyás Gergely és Nagy Márton. Orbán Viktor tehát nem egyedül dönt bár nyilvánvalóan ő viseli a felelősséget hiszen ő nevezte ki a sötétség fejedelmének Rogán Tónit, aki már négy választáson szerzett kétharmados többséget. Milyen eszközökkel?

“A győztestől sosem kérdezik meg: hogyan is győzött ?!”

– jelentette ki Adolf Hitler.

Tiborcz Pista, hogy lettél dúsgazdag?

“Te egy igazán tehetséges ember vagy: 37 éves korodban 100 milliárdjaid vannak, szállodák tömkelege, bank, alapkezelők, rengeteg értékes egykori állami ingatlan. Ezenkívül a Waberer’s, a fél belgrádi irodapiac, még fel sem épült budapesti irodaházak
/már előre kiadva állami cégeknek/. És ugye ez csak az, ami már a neveden van. Milyen egyéb cégeket veszel át mostanában?

Összesen mennyi állami hitelt és támogatást kaptál a portfoliód összerakásához?”

A miniszterelnök veje immár Magyarország 10 leggazdagabb embere közé tartozik, a listavezető nem más mint Mészáros Lőrinc, aki tavaly 150 milliárd forinttal növelte vagyonát miközben a magyar lakosság többségének az életszínvonala csökkent. Ez a kontraszt aggaszthatja Orbán Viktort, aki pontosan tudja, hogy a választópolgárok döntő többségét a megélhetése érdekli. Azért kell az LMBTQ ügyekről és a Magyarországon nem létező migránsokról beszélnie Rogán Tóni propaganda gépezetének, hogy elterelje a figyelmet a bús valóról: Orbán Viktor rokonai, barátai és üzletfelei tovább gyarapodnak miközben a választópolgárok életszínvonala stagnál vagy csökken. Ezért jogosan kérdi Magyar Péter a miniszterelnök vejét:

”Jártál mostanában a borsodi falvakban, ahol a gyerekek télen is meleg ruha nélkül játszanak az udvaron?”

Magyarország az Európai Unió legszegényebb és legkorruptabb országává vált – ez a nemzeti együttműködés tizennégyéves uralmának mérlege. Erről végképp nem beszélhet Rogán Tóni …

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .