Izraeli cég segített lejáratni Sorost és a magyar civileket

0
510

A választási kampány idején 2017 őszétől igen aktív volt a Black Cube izraeli magánhírszerző szolgálat Magyarországon. Feladata az volt, hogy diszkreditálja Soros Györgyöt és azokat a civil szervezeteket, melyek az Egyesült Államokban élő milliárdoshoz köthetőek.

A brüsszeli Politico megtalálta az izraeli magán hírszerző cég két emberét, akik sok érdekes dolgot elmeséltek a Fekete Kocka működéséről. Természetesen nevük említése nélkül hiszen a Black Cube szigorú szabályok szerint működik. A Politico interjút kért a magán hírszerző szolgálattól, de ott azzal utasították el, hogy sohasem tárgyalnak harmadik féllel azokról a megbízásokról, melyeket teljesítenek.

A Fekete Kocka akkor került be a világlapokba amikor Harvey Weinstein, Hollywood bukott producer királya megbízta őket:

szerezzenek terhelő bizonyítékokat azokkal a színésznőkkel szemben, akik nemi erőszakkal illetve zaklatással vádolják őt.

Rose McGowan volt az egyik célszemély, mert ő nemcsak zaklatással, de nemi erőszakkal is megvádolta Harvey Weinsteint. Hollywood bukott producer királya ellen vádat emeltek  New Yorkban.

De mi is az a Fekete Kocka? A Moszadból kikerült fiatalok hozták létre Tel Avivban, ahol a legkorszerűbb magán hírszerző szolgáltatásokat kínálják – természetesen nem ingyen. A Politico-nak nem sikerült kiderítenie, hogy a magyar kormány fizetett-e a Black Cube- nak a Soros elleni akciókért? Ha pedig nem a magyar kormány fizetett, akkor kicsoda? Ami tény:

a Fekete Kocka számtalan megtévesztő akciót hajtott végre azokkal a civil szervezetekkel kapcsolatban, melyek kapcsolatban állnak vagy kapcsolatba hozhatóak Soros Györggyel.

Ezek a megtévesztő akciók is alapot adtak ahhoz, hogy a magyar törvényhozás megszavazta a Lex Sorost a választások után.

Tel Avivban a Fekete Kockának van egy magyar elemzője, aki a magyarországi eseményekre specializálta magát – mondták el a Politico-nak a Black Cube munkatársai. A Politico nem tér ki rá, de nem egészen egyértelmű a Black Cube viszonya a Moszadhoz, ahonnan a munkatársak döntő többsége érkezett. Pedig ez nagyon is érdekes lehet, mert

Benjamin Netanjahu jó kapcsolatban áll Orbán Viktorral és rossz a viszonya Soros Györggyel.

Izrael kormánya csaknem annyira ellenséges a Magyarországon született Amerikában élő zsidó milliárdossal szemben. mint Orbán Viktor miniszterelnök.

A közös érdekek lehet, hogy közös akciókat eredményeztek, de a Politiconak nem sikerült tényekkel alátámasztani az ezzel kapcsolatos állításokat, mert a hírszerző szervezetek abban is profik, hogy nemigen hagynak nyomokat maguk után …

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .