Foszlányaim – Köszönöm Ráhel

0
1816
FH

Élénken tiltakoztam munkatársaimnál az ellen, hogy beszálljunk a pelenka-gate sztoriba. Pedig jól jött volna, szeretjük a klikkvonzó témákat, ha bulvárszintig nem is megyünk el.

Fogalmam nincsen arról, ki az isten utazik Horvátországba azért, hogy a miniszterelnök lányát kísérgesse, lesse, hátha tesz valami olyat a sokadik hónapban lévő kismama, amiből hírt, mémet magyarul cirkuszt lehet csinálni. Mindegy, Orbán Ráhel egy horvátországi parkolóban, ahol a fotókon csak szemetet, de szeméttárolót látni nem lehet, eldobott egy zacskóba becsomagolt vélhetően használt pelust. Szennyezte a környezetet. Ennyi.

Tegnap a kutyáimat vittem sétálni a “gátra”, ahol nap mint nap kitombolják magukat. Néhány hete, míg kutyáim tombolhatnékjukat elégítették ki, addig roggyant autóm motorolaj igényét enyhítettem. A dög egy egész flakon tartalmát magába fogadta! Szemetes nem lévén az egyébként természetvédelmi területen, szépen az út szélén “felejtettem”.

Szóval, még tegnap is ott szürkéllett a fűben. Bevillant a kismama a pelusos zacsival. Felvettem az üres flakont, betettem a kocsiba, és jó érzéssel töltött el amikor a Lidl előtti szemetesbe bedobtam.
Köszönöm Ráhel.

p.s.: Hazaérve eldicsekedtem páromnak nagyszerű cselekedetemmel.
– A Lidl előtt szelektív szemétgyűjtő van? – kérdezte.
Paff…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .