Epstein szex videókkal zsarolja az elitet – köztük Donald Trumpot is?

0
485
youtube

A kiskorúakkal folytatott szex kereskedelem volt Jeffrey Epstein nagy üzlete, de ettől még nem lett dollár milliárdos, ahogy ezt magáról híreszteli. A New York-i Bloomberg portál sehol sem találta a nyomát annak, hogy a Wall Streeten valaha is nagy pénzt szakított volna Jeffrey Epstein, aki jelenleg előzetesben üldögél.

A bíró hamarosan dönt arról, hogy mekkora óvadék ellenében kerülhet szabadlábra a vállalkozószellemű üzletember, akinek luxuslakásában többezer videót és képet foglalt le a rendőrség. Döntő többségük nagyon ifjú hölgyeket ábrázolt – olykor szexuális aktus közben. Ezek után vetette fel a New York-i sajtó azt a jogos kérdést, hogy nem zsarolásról van-e szó? Nem ebből szerezte-e vagyonát Jeffrey Epstein, aki készségesen szállította a 18 év alatti lányokat a New York-i elitnek? Mi van a videókon ? Pontosabban kik vannak rajta az elit tagjai közül ? A rendőrség természetesen hallgat hiszen fiatalkorú lánnyal szexuális aktust folytatni bűncselekmény az Egyesült Államokban.

Donald Trump igen jó barátságban volt egy időben Jeffrey Epsteinnel. Olyannyira, hogy kormányában alkalmazta miniszterként azt a floridai főügyészt, aki Epstein számára igen előnyös vádalkut járt ki a bírónál. Jeffrey Epstein elismerte, hogy szex kereskedelmet folytatott, és ebbe fiatalkorú lányok is bele tartoztak. Csak rövid börtönbüntetést kapott ráadásul úgy, hogy a hétvégére hazamehetett. Most egy kicsit szigorúbb börtönben csücsül. 45 év börtönt is kaphat. De talán most is segít valaki. Elvégre nem hiába volt a New York-i elit készséges szex kereskedője Jeffrey Epstein, aki úgy szórta a pénzt mint egy milliárdos miközben senki sem tudja, hogy a vagyona – ha van egyáltalán – honnan származik ?!…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .