Kezdőlap Címkék Omarosa Manigault Newman

Címke: Omarosa Manigault Newman

„Trump fajgyűlölő és lenézi a nőket”

0

Donald Trump szellemileg leépült – legalábbis ezt állítja egy korábbi munkatársnője, aki egy évig dolgozott a Fehér Házban. Decemberben távozott, és most könyvet adott ki élményeiről

„Az Egyesült Államok elnöke fajgyűlölő és lenézi a nőket. Félrevezetjük Amerikát, ha nem mondjuk meg: az elnök szellemileg leépült, s képtelen komplex problémák megoldására” – mondta Trump egykori munkatársnője, aki az NBC Meet The Press műsorában tálalt ki tapasztalatairól a Fehér Házban. Azt is állította, hogy

John F. Kelly tábornok, Trump kabinetfőnöke megfenyegette őt, amikor kirúgta a Fehér Házból.

Be is mutatott egy hangfelvételt, amelyen a kabinetfőnöke kínos következményekre utal, ha netán kitálalna tapasztalatairól a Fehér Házban.

Az elnök védelmezői szerint Trump stílusához tartozik, hogy össze-vissza beszél. Így akarja megzavarni az ellenfeleit, hogy azok ne is sejtsék: mit is akar valójában.

Ezt a módszert alkalmazta például Kim Dzsongun esetében is, akit olyan dagi diktátornak és pojácának nevezett, akitől meg kell szabadítani a világot… majd leült vele tárgyalni.

Ez azonban nem az első eset, hogy Trump munkatársai megjegyzéseket tettek az elnök szellemi állapotára.

A szélsőjobboldali Steve Bannon könyvében azt állította, hogy tulajdonképp neki kellene az USA elnökének lennie, mert ő nyerte meg a választási kampányt Donald Trumpnak.

Az egykori főtanácsadót az elnök végül kitette a Fehér Házból, miután megállapította róla, hogy elment az esze. Steve Bannon azonban visszatért a politikába: szélsőjobb Internacionálét szervez az egész nyugati világban, így Európában is. Budapesten is tartott előadást, ahol

Trump előtti Trumpnak nevezte Orbán Viktor magyar miniszterelnököt.

Trump nemrég jelezte: újra indul az elnökválasztáson. Szeretne egészen 2024-ig a Fehér Házban maradni. Akkor már 78 éves lesz. A Trump család tervei szerint lánya, Ivanka venné át tőle a stafétabotot. Ivanka Trump jelenleg főtanácsadó a Fehér Házban, férjével, Jared Kushnerrel együtt. Ivanka egyébként férje kedvéért áttért a zsidó hitre, kislányukat kínai nyelvre tanítják:

a jelek szerint felkészülnek arra, hogy a Trump család hosszú ideig a Fehér Ház lakója marad.

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!