Bréking nyúz, október 16. – Tudósítás a másik valóságból

0
886

Mérföldkő. Ifjúkommunista bagázs. Nem éppen kedvezően. Csodagyerek.

Újabb kirohanás az Origón, ezúttal egy 444-cikk miatt

„Vasárnap délelőtt újabb mérföldkőhöz érkezett ízléstelenségben a 444 nevű Soros-blog. A lap egyik újdonsült keresztény szakértője a világban és Európában teret nyert keresztényüldözést figurázta ki olyan módon, hogy lám-lám, itthon is megjelentek ennek a folyamatnak a jelei, és ezt kormánypárti politikusok parlamenti inzultálásaként jelenítette meg. A provokatív írásokat futószalagon gyártó újságíró tíz videót mellékelt cikkében, ahol az általa kereszténynek tartott honatyákat zaklatták az ellenzéki média munkatársai. Nagyon úgy néz ki, hogy eldőlt az idei Gőbölyös Soma-díj – a szerző fő esélyessé vált a liberális kisértelmiségiek bohócdíjára 2017-ben.”

A Pesti Srácok bloggere a Momentum programjáról

„Mert ezek a rendkívül okos kisgyerekek és az elmúlt 27 év meghaladásának jegyében újraélesztett MDF–SZDSZ-es panoptikum legcukibb tagjai végre felismerték úttörő módon, hogy br. 500 ezer fölött már GAZDAG vagy, és ezért 25%-os SZJA-val fogják sújtani a béredet. De NE aggódjon senki, mert mindenki boldog lesz, még TE is, akinek egy pirinyót több áldozatot kell vállalnia, hiszen neked semmiség, max. évente nem 3x mész el a Cook-szigetekre sárkánydeszkázni, hanem csak kétszer. Elvégre a br. 500 ezer az nettóban, egy egyedülálló fiatal esetében olyan 300 ezer, ami ugye – és akkor gondoljunk azokra, akiknek az apuci nem vett öröklakást pesti panorámával, Andriska – abból levonva a megélhetések mindennapos költségei, marad is az embernek közel 100 ezer forintja havonta mindenféle olyan úri huncutságokra, mint sör, tornacipő, hetiválasz.

Ezt a pénzt akarja a Momentum Mozgalomnak nevezett ifjúkommunista bagázs szépen elvenni tőled és odaadni a „rászorulóknak”. Illetve a lófaszt odaadni, csak politikusként szépen elvenni, maszatolgatni vele, jóembert játszani, sokgyerekes, sok éve munkanélküli cigány családoknak adni, aztán azt füllenteni, hogy a leállított stadionépítésekből folyt be a rá való.”

A Lokál a Soros György elleni összeesküvés-elméletek kapcsán

„Nem Magyarország az egyetlen hely, ahol Soros György neve része a napi aktuálpolitikának – ahogyan azt az ellenzék állítja. Tucatnyi országban emlegették már botrányok közepette a milliárdos spekuláns nevét – nem éppen kedvezően.”

A Magyar Idők véleménycikke az osztrák választásról

„Ausztria ugyanis Magyarország egyértelmű szövetségese, nemcsak az EU-n belüli véd- és dacszövetség okán, de a kétoldalú viszonyok is kiemelkedően fontosak. A stabil és kiegyensúlyozott Ausztria számára a sikeres Magyarország igazi ajándék, és fordítva is így van. Nem visegrádi ország, s nem is lenne jó kibővíteni ezt a nagyon szépen fejlődő együttműködést a négy ország között, de a friss, közép-európai ötletekre és megoldási javaslatokra nyitott Ausztria mindenkinek segítene, a megrekedt EU-nak és a kitörésre váró és vágyó V4-nek is.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .