Bréking nyúz, november 10. – Tudósítás a másik valóságból

0
651

A balliberális elit kulturális kedvencei, kannibál imám, “az írás konkrétan leírja”, észt osztó HVG, Ron Werber boszorkánykonyhája és az érthetetlen nyelven fociról és lányokról beszélő török iskolakerülők…

Origo: Itt a balliberális trükk “Keróék” mentegetésére

„Kétségbeesett akciókkal próbálja menteni a balliberális elit kulturális kedvenceit, a két lebukott zaklatót, Marton Lászlót és Kerényi Miklós Gábort a baloldal. Az ellenzéki propagandaoldal, a HVG “Kerót” mosdató interjúja után Bangóné Borbély Ildikó szocialista parlamenti képviselő a HírTV-ben állt elő egy trükkösnek szánt, de meglehetősen átlátszó nyilatkozattal. … „Már vezetőszáron kellene elvezetni Marton Lászlót és Kerényit”- mondta tettetett felháborodással Bangóné. …

Az MSZP-s politikus ezzel azt sugallja, hogy az egész szimplán rendőrségi ügy, morális ítélkezésnek vagy akár a munkáltatói eljárásnak nincs helye. A szándék nyilvánvaló: ha végül nem indul nyomozás Kerényi és Marton ellen, lehet mondani, hogy valójában teljesen ártatlanok.”

888: Kannibalizmusra szólította fel követőit egy svájci imám

„Egy Franciaországban terrorizmus előkészítéséért letartóztatott svájci állampolgárságú imámról kiderült: követőinek többek között olyan elektronikus üzeneteket küldött, melyekben elfogadottnak állítja be a nem muzulmán emberek megölését és elfogyasztását.

A 27 éves, Al-Bosni nevet viselő imámot 9 másik elkövetővel együtt tartóztatták le a francia hatóságok, miután megfigyelésük alatt bebizonyosodott, hogy radikalizálódtak és terrortámadásra készültek. Sajtóértesülések szerint Al-Bosni nem tartozott a hivatalosan elismert imámok közé, azonban követői között nagy tiszteletnek örvendett.”

Pesti Srácok: Elképesztő: Botkáék titokban több ezer migránst telepítenének Szegedre! Párttársa könyörög: áprilisig várjanak

Döbbenetes levelet írt Szabó Sándor szegedi szocialista országgyűlési képviselő párttársának, Botka László polgármesternek. …

„Azért ugye tudod, hogy a lemondásod óta nehéz helyzetben vagyunk?” – kezdi a baráti hangvételű levelet „Lacinak” a szoci országgyűlési képviselő. Mint írja, az egész baloldalon egyre nehezebb a helyzet és így nehéz lesz nyerni., Közben a Fidesz már Szegeden is erősödik. … Az írás konkrétan leírja, hogy a szocialisták korábbi miniszterelnök-jelöltje megállapodott Martin Schultz-cal arról, hogy Botkák támogatják a menekültek befogadását, aminek az lehet a következménye, hogy Szegeden az üres lakásokba is menekülteket kell költöztetni. Szabó Sándor amúgy azt írja, hogy egyet ért Botkával, és a befogadás mintavárosa lehet majd, csak ne most, mert az neki a képviselőségébe kerülhet. „Tudom, hogy ez neked személyesen is fontos… Igazad van, mi lehetünk a mintaváros, befogadunk sok ezer menekültet. De most rendkívül nagy politikai veszélyt érzek. Arra kérlek, várjunk ezzel áprilisig” – rimánkodik Szabó, féltve maradék esélyét mandátuma megtartására.

Magyar Idők: Sablon

„Nemrég Bécsben járva arra lettem figyelmes, hogy hétköznap, iskola­időben tizenéves fiatalok egy csoportja andalog az egyik bevásárlóközpontban. … Egyre közelebb kerülve hozzájuk, hosszasan hallgatva őket jöttem rá, hogy a német és a török egy érdekes egyvelegét beszélték. Török származású osztrák fiatalok voltak tehát, akik az iskolapad helyett inkább a bevásárlóközpont szellős folyosóit választották aznap, hogy fociról és lányokról beszélgessenek.

Sem az osztrák iskolarendszert, sem a török származású tinédzsereket nem szeretném bírálni … A Bécsben elém táruló kép mégis beleillett abba a sztereotípiába, amelyről helyiek panaszkodtak nekem.

Ezek szerint a második, harmadik generációs törökök inkább érzik magukat töröknek, mint osztráknak.”

Ripost: Sokan köszörülik most a nyelvüket a lebukott magyar újságon

„Sokan köszörülik most joggal a nyelvüket a másokat előszeretettel kioktató, mindig valamiféle képzelt magaslatról az észt osztó HVG-n. Mondhatni többszörösen lyukra futottak, szavahihetőségük alaposan megkérdőjeleződött. …

Hétfőn a történetet, a részletek bármiféle ellenőrzése nélkül, a HVG is közzétette, csakhogy mélyen elhallgatták, hogy lényegében egy privát ügyről van szó, hiszen a HVG kiadóvezetőjével és lányával történt az eset. De ami még kellemetlenebb, a cikkbe “kiszerkesztették”a szerintük önkényeskedő stewardess nevét és Instagramról mentett fényképét.

Ez volt aztán az igazi öngól, hiszen később kiderült, hogy durván mellé-lőttek, ez az utaskísérő aznap egy egészen más repülőn, másik országban dolgozott! Miután szavahihetőségük ismét megkérdőjeleződött, ijedtükben ezt a részt gyorsan törölték is a cikkből…”

Lokál: Aljas kampány része a vakveréses sztori?

„Támadásba lendült az LMP a Weszely Ernőt ért állítólagos inzultussal kapcsolatban. A vak zongoristát ellenzéki médiumok szerint „fideszes nénik tépték meg otthonában”, mert nem töltötte ki a nemzeti konzultációs kérdőívet.

Mint a Lokál is beszámolt róla, ellentmondásokkal teli a vak zongorista megcibálása körüli sztori, amit az Index kürtölt világgá. Simicska médiuma egyik mondatában arról ír, hogy a szomszéd vetett véget az incidensnek, majd a zongoraművész lánya már arról beszélt, hogy a szomszéd nem is látta az esetet. …

A nagyobbik kormánypárt úgy véli, a történetet Ron Werber boszorkánykonyhájában színezték ki.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .