Bréking nyúz, január 30. – Tudósítás a másik valóságból

0
739

Orbán Viktor perecet és virslit evett, iszlám harcosokat hívott Vona Budapestre, és Soros áll az ír abortusztörvény mögött – a kormánymédia alternatív valóságában ma is találtunk bizarr írásokat.

Az Origo megtalálta Orbán bécsi látogatásának legfontosabb mozzanatát: perecet és virslit evett

„Orbán Viktor bécsi látogatásának a kezdetén egy utcai virslizőben fogyasztotta el reggelijét. A kormányfő kedden Sebastian Kurzzal, az új osztrák kancellárral is tárgyal majd.

Ha Bécs, akkor roppanós virsli és perec – írta legfrissebb Facebook-bejegyzésében Orbán Viktor miniszterelnök ausztriai látogatásáról. A kormányfő Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőjének a társaságában reggelizett.”

A Ripost már iszlám harcosokat lát Budapest utcáin

„Józan ésszel felfoghatatlan, miért is akart iszlám forradalmi gárdistákat Magyarországra hívni a Jobbik elnöke. Ferenc József és Kádár János az orosz haderőt hívta a magyar nép ellen, Vona Gábor pedig az iszlám forradalmi gárdát…

Ő maga állítja határozottan, felelőssége teljes tudatában, hogy levelet ír az ügyben az iráni elnöknek… Csak nem ezt hívják hazaárulásnak?”

A Mandiner sem akar lemaradni a „Vona iszlámbarát” kampányban

„Vona Gábor törökországi turnéja során arról beszélt: bízik abban, hogy Magyarország minél hamarabb eltávozik az Európai Unióból és „valódi testvéreivel”, a törökökkel fog össze. Videó.”

A Pesti Srácoknak nagyon nem tetszik, hogy diákok elégedetlenek és tüntetnek

„A csillogó szemeiken kívül nem nagyon van muníciójuk a fiataloknak, legalábbis ami a kreativitást illeti. Kereken egy évvel ezelőtt egy állítólagos momentumos aktivista próbálta felültetni szerkesztőségünket egy kamulevéllel, és ahogy látható, a „Független” „Diákparlament” (FD) sem volt képes azóta semmi újat kitalálni. Ezúttal egy nagyszabású blokád ígéretével akarták felkelteni a figyelmünket, egy „kiszivárgott” email által. Végülis a figyelmünket mégiscsak felkeltették, hiszen a gyermeteg fantáziájuk és a vágyvezérelt gondolkodásuk igazán elragadó.”

A 888 szerint persze az ír abortusztörvény mögött is Soros áll

„A milliárdos üzletember érdekköréhez tartozó szervezetek végig azon dolgoztak, hogy Írországban megváltozzon az abortusz helyzete, úgy látszik sikerre viszik tervüket.

Korábban még a DC Leaks számolt be arról, hogy a Soros György-féle Nyílt Társadalom Alapítványoknak (OSF) egy hároméves terve van arról, hogyan kell eltörölni az abortuszellenes törvényeket a világon. Az dokumentumok alapján azt remélik, hogy ha Írországban teljes mértékben legalizálják az abortuszt, akkor dominóhatásként Lengyelországban, és a világon másutt is liberalizálják a terhességmegszakításra vonatkozó szabályokat.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .