Bréking nyúz, január 25. – Tudósítás a másik valóságból

0
247
MTI Fotó: Kovács Tamás

Számos fontos témát feldolgozott csütörtökön a kormánypárti médiagépezet: kiemelt ügy volt Szél Bernadett esete a nemzetbiztonsági bizottság ülésével és az LMP eladása Simicskának, de természetesen Soros György és Vona Gábor viselt dolgaira is jutott energia.

Szél Bernadett, a nemzetbiztonsági bizottság, a titokzatos afgán és az ingyenes menekültbuli

„Szél Bernadett a migrációs válság közepén egy külsős szakértő munkatársat jelölt a nemzetbiztonsági bizottságba, akinek az átvilágítása során problémák merültek fel a múltjában: a Szél jelölte szakértő 1986-ban Kabulban, Afganisztánban született, korábban a MigSzol alkalmazottja, az egyik leginkább bevándorláspárti Soros-szervezet munkatársa volt.

Az Alkotmányvédelmi Hivatal (AH) a fentiek ismeretében megállapította, hogy a fiatalember nemzetbiztonsági kockázatot jelent, az alkalmazását ezért elutasította. A történetnek nem lett vége, a Híradó.hu további részleteket közölt, Szél Bernadett titokzatos afgán tanácsadójáról, Mirwais Jananról. Kiderült, hogy Mirwais édesapja valamilyen rejtélyes oknál fogva nem mehet be Afganisztán területére. Emellett arról is beszámol a hírportál, hogy korábban Mirwais egy per végén azt az elégtételt kérte a Morrisons nevű szórakozóhelytől, hogy a „hely rendezzen egy menekültbulit, ahova ingyenes lesz a belépés, és kifejezetten menekülteket várnak majd.” Ennek ellenére a Soroshoz köthető politikus ott akart lenni a nemzetbiztonsági ülésen.” (Origo: Bojkott Szél Bernadett miatt: a Fidesz kivonult a nemzetbiztonsági ülésről)

A Ripost leleplezte az LMP-Simicska paktum részleteit

„Továbbra is szivárognak az információk a Paktumhajóról, ahol a hétvégén megszületett az egyezség Simicska Lajos “vezérkari tisztjei” és az LMP társelnöke Hadházy Ákos között. Az LMP első embere lényegében eladta a pártot. …

A paktum mintájául Vona Gábor és pártjának bedarálása és korrumpálása áll, sajátos, hogy az ügylet „táskás embere” éppen a magát korrupcióellenes harcosként álcázó Hadházy lesz. …

A Ripost értesülése szerint Vona Gábor végig asszisztálta a Simicska-LMP paktum megszületését, hasznos tanácsokkal szolgált, hogy az Állami Számvevőszék által leleplezett, 600 milliós bírsággal végződő plakátügylet csapdáit elkerülhesse az LMP. A következő lépcsőben Hadházy már a további részletekre is rálátó áldiplomás Volner Jánossal kell, hogy egyeztessen.” (Ripost: Kész a szereposztás! Hadházy lesz a táskás ember Simicska és az LMP között. Tényleg megvették a pártot…)

Orbán-ellenes lobbira költi Soros a milliárdjait

„Az idős filantróp, az egész évben aktív Demokrata Télapó, azaz Soros György világjobbító terve részeként mintegy 3,5 milliárd forintnak megfelelő dollárt költött az Orbán-kormány lejáratását célzó lobbitevékenységre 2017-ben – derül ki az Amerikai Kongresszusnak leadott lobbinyilatkozatokból. Lélegeztetőgépek vásárlása helyett ezt az összeget azért volt fontos fedett alapítványi módszerekkel a politikai porondon eltapsolni, hogy az Amerikai Szenátust rávegyék egy, a magyar kormányt elítélő határozat aláírására. A Soros György által megrendelt, Demokrata Párt-i tervezetben (láss csodát!) a Soros-szervezetek nemzetközi panaszait alapul véve felróják a Magyarországon tevékenykedő Soros-szervezetek külföldi támogatásának bevallási kötelezettségét. Nehezményezik továbbá a gender-tanulmányok hazai népszerűsítésében élen járó, Soros-pénzelte CEU akkreditációja miatt kialakult helyzetet, de a migránsok jogainak sárba tiprását, a Népszabadság megszűnését és az ellenzéki újságírók állítólagos üldözését is. Sajtóban nemrégiben fölröppent hírek szerint demokrata képviselők nemrég újabb kitiltási botrányt készítettek elő hazánk ellen. A 2018-as magyar választási kampány az USA-ban is megkezdődött.” (Pesti Srácok: Sorosnak semmi sem drága! – 14 millió dollárt tapsolt el tavaly Orbán-ellenes lobbitevékenységre)

A Mandiner a törökül beszélő Vonával riogat

“A Mandiner birtokába jutott felvételen Vona Gábor, a Jobbik elnöke muszlim fiatalok előtt, török nyelven tesz hitet Allah mellett.

A gyenge minőségű, vélhetően mobiltelefonnal készített felvételen Vona Gábor törökül beszél.

A Jobbik elnöke a következőket mondja:

„Mi Attila unokái vagyunk, akiknek elve az igazság, akik bátran ellenállnak a rossznak, és senkitől nem félnek, csakis Allahtól.”

A pártelnök Allah mellett hitet tevő mondatait üdvrivalgással fogadja a feltehetően török közönség.” (Mandiner: Allah mellett tett hitet Vona Gábor)

A kvótának annyi, de a furfangos németek kitaláltak valamit a migránsok betelepítésére

„Thomas de Maiziere német belügyminiszter legfrissebb nyilatkozata szerint Németország megunta a kötelező betelepítési kvóták elleni tiltakozást, úgyhogy inkább más módon – az uniós idegenrendészeti szabályok átírásával – akarja lehetővé tenni a migránsok tömegeinek az Európai Unióba való letelepítését.” (888.hu: A németek a kötelező kvóta helyett már más módon árasztanák el migránsokkal Európát)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .