Bréking nyúz, április 25. – Tudósítás a másik valóságból

0
481

Két fő témája van ma a kormánymédiának: az egyik, hogy továbbra is megpróbálják lejáratni a több tízezres kormányellenes tüntetések szervezőit, a másik, hogy a Jobbik szakadását vizionálják. Megnéztük, mi újság az alternatív valóságban.

A Pesti Srácok továbbra is görcsösen próbálja bizonygatni, hogy Soros György fizeti a tömegtüntetéseket

„Egyetlen jóérzésű honpolgár sem várhatja el, hogy a jelenkor forradalmárai a jómódú megélhetésüket biztosító források nélkül dolgozzanak az Orbán-kormány megbuktatásán. Az sem kizárt, hogy a tarhálás már afféle önkéntelen reflex lett náluk, de az önmaga köré választási többséget álmodó, kis forradalmár csapat a legutóbbi színes-szagos felvonuláson sem volt képes megállni a koldulást. És most nem a minden értelemben csődöt mondott Juhász Péter kartondobozzal kéregető Vajda Zoltánjáról van szó, hanem magukról az álcivil szervezőkről, akiket Soros György pénzel, de azért nem vetik meg a mezei ellenzéki szavazók pénzecskéjét sem. A Szomszédok-recept szerint, sokadjára újrahasznosított Gulyás Balázs és kollégái már nem is leplezik, hogy a kormányellenes tüntetések mögött a milliárdos spekuláns pénze és magánhadserege áll.”

A „versenybe” a Magyar Idők is beszállt

„Soros mindent üzleti alapon értékel, ezért mérhetetlenül elégedetlen az ellenzékkel, mert rossz befektetést csinált velük. Azt várta tőlük, hogy leváltják a bevándorlásellenes nemzeti kormányt, ehelyett az ellenzék megalázó, kiütéses vereséget szenvedett. Így Soros, miután a kormányt nem tudta, pótcselekvésként legalább az ellenzéket leváltja. Végtére ez is több a semminél. Gyorsan elcsapta az általa kitartott bukott ellenzéki vezetőket, és a régi receptjéhez folyamodott.

A Soros-hálózat emberei utcai tüntetéseket szerveznek, mert káoszt akarnak Magyarországon. Nem fogják annyiban hagyni a magyar emberek döntését, mert az szembemegy a Soros-birodalom céljaival.

Soros a Gulyás Márton nevű főállású garázda kezébe adta a marsallbotot. Leghűségesebb magyarországi katonájára bízta egy új ellenzék összetákolásának feladatát, aki nem vesztegetve gazdája drága idejét és pénzét, törvénytelen és erőszakos akciókat emleget. Ugyanis úgy lett trenírozva, hogy csakis az állandó társadalmi felfordulásban lelje örömét.”

A Figyelő a liberális cenzúráról

„Libsiknél a legújabb divat, a céltalan tüncizgetés mellett, a céltalan aláírogatás. A valójában ők a kisebbség csoport bőszen gyűjti a kézjegyeket azon szándéka alá, hogy megszűnjön az MTVA. No, nem azért, mert rühellné az m4-en a jégkorong vébét, hanem mert az EBESZ választási megfigyelője is megmondta: a közszolgálati média a kormánypártoknak kedvezett. Az oké, hogy a messziről jött úr nem tudta, hogy biza az ATV, meg a Hír TV is közszolgáltatók, s biza az alapcsomag részei, de az már furcsa, hogy valaki bír a voksoláshoz elegendő sütnivalóval, ellenben az m1-ről elkapcsolás képességével nem.”

Az Echo TV-n a Demokrata főszerkesztője arról beszélt, hogy katonákkal kellene védeni a Parlamentet

„Nekem nagyon nem tetszik, hogy május 8-án, a Parlament alakulásakor ott akarnak tüntetni a Kossuth téren. Erősen bízom benne, hogy a rendőrség, ha kell, a katonaság meg tudja védeni a Parlamentet ettől a, elnézést, de azt kell mondanom, ettől a csürhétől.”

Szintén az Echo TV-t idézve ír az Origo arról, hogy Vona Gábor „szétveri” a Jobbikot

„Vona Gábor korábbi tanácsadója beszélt a Vona-Volner paktumról, Sneider Tamás és Gyöngyösi Márton szerepéről, és a bukott pártelnöknek a baloldallal közös, 2022-es miniszterelnök-jelölti ambícióiról. (…)

Vona Gábor lemondásáról elmondta extanácsadója, hogy egy nagyon jól megtervezett taktikai lépés volt, amit díjnyertes módon jellemzett: „Vona lelépett, mint örömlány a sezlonról, hiszen megmaradt a párt 600 milliós adóssága az Állami Számvevőszék felé, és megmaradtak a belső feszültségek, amelyeket most két másik embernek, várhatóan Sneider Tamásnak és Gyöngyösi Mártonnak kell majd megvívnia.” (…)

Szerinte Vona Gábor azzal, hogy visszavonult, megőrizte szalonképességét. Ezzel a visszavonulással Vona a 2022-es választás közös miniszterelnök-jelölti pozíciójára készül.”

A 888 is a Jobbik pártszakadásában bízik

„Sajtóértesülések szerint Toroczkai László elnökjelölti országjárása komoly aggodalmat okoz a Sneider-Gyöngyösi-féle társelnökségnek, mivel Toroczkait a vidéki és a fővárosi alapszervezetek közül is egyre többen biztosítják támogatásukról.”

Véleménycikket írt az Index ironikus véleménycikkéről a Magyar Idők

„A közelgő kormányalakítás várható érdekességeinek ment utána az Index a minap. A rengeteg forrást felhasználó, nagyívű írást a szenzációs értesülések emelik élményszámba. Már a cikk címe felcsigázza az olvasó érdeklődését: „Olyan embereket akar maga köré Orbán, akikkel szívesen dolgozna együtt”.

Nocsak!

Meglepődni azonban nincs időnk, mert már jön a következő bizalmas értesülés, méghozzá a tárcák leendő várományosairól: „Már vannak, akik búcsút inthetnek a széküknek, és vannak, akik friss, újult erővel ülhetnek bele a székükbe”. Konkrét neveket (főleg a friss, újult erővel székükbe ülőkről) nem említ ugyan a szerző, de ez így is igen gazdag információ egy olyan országban, ahol, mint tudjuk, sok más mellett a cenzúra is tombol. (El lehet képzelni, milyen nehéz volt forrásokat találni az anyaggyűjtéshez szegény kollégának. Hál’ istennek rengeteget talált…) …

Mit mondjak, én sem Orbán Viktornak tulajdonítom ezt az eszmefuttatást. De még a szerző forrásainak sem. Inkább a kollégának meg a trehány olvasószerkesztőnek.”

Hihetetlenül exkluzív információk a Ripostban

„Erős hátország segíti Gönczi Gábor szereplését A Nagy Duettben! A Tények híradósát családja támogatja a felkészülésben: kedvese, Ildikó remek táncos és énekes, így otthon közösen készül fel vasárnapra a család.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .