Bréking nyúz, 2018. november 12 – Tudósítás a másik valóságból

0
1234
Facebook

Veszünk egy mély levegőt és igyekszünk magunk elé képzelni a 888 képzavarnak is elsőrangú címét, miszerint valakik – nyilván az amerikai-magyar milliárdos álciviljei – Soros zsebében ülnek, és megpróbálják arcul köpni a demokráciát. Népingerlés kőkemény popsival, falatnyi fellépőruhában. Tavasszal jön a java, amikor majd Jézus és Marx között kell választani.

 

Ne ingereld a népet!

„Köllő Babett hatalmas műsort csinált múlt pénteken, a Csak show és más semmi színpadán, mint brazil táncosnő.A luxusfeleség falatnyi fellépőruhában állt ki a közönség elé, amivel azonnal sikerült meggyőznie a zsűrit és a nézőket is. Most sok férfi összeteheti a kezét, ugyanis a szexizés folytatódik tovább! A falatnyi ruha marad, hiszen Babettnek, és Horváth Évának egy igazán modern táncot kell előadnia. A két sztáranyuka twerkelni fog, ami annyira nem tetszett nekik a feladatválasztás során, ám úgy néz ki, hogy mostanra megbarátkoztak a dologgal.” (Ripost: Nem ju­tunk szó­hoz, kő­ke­mény pop­si­já­val in­gerli a népet Köllő Ba­bett).

Soros pénzt pumpált Gillumba

„Mint ismert, november hatodikán félidős választásokat tartottak az Egyesült Államokban. A voksolás hozott némi meglepetést a Demokrata Pártnak, az egyik legfontosabbról, Florida államról mi is írtunk részletesen. Ezt az államot ugyanis a demokraták szinte már maguknak könyvelték el, de a végeredmény végül egy csattanós pofon volt a számukra: a republikánusok jelöltje, Ron DeSantis a szavazatok 49,9 százalékával megnyerte a választást. A demokrata jelölt, Andrew Gillum 48,9 százalékot kapott – ez pedig azért volt különösen fájdalmas a demokraták számára, mert Soros György összesen 1 millió 250 ezer dollárt (átszámítva nagyjából 350 millió forintot) pumpált Gillumba az előválasztási kampány során.” (888: Soros zsebéből akarják arcul köpni a demokráciát Floridában”)

Az ellenség csak a megfelelő pillanatra vár

„Nyugat-Európában, a világban és itthon is a neobolsevik gondolatokat kell legyőzni. Valódi ellenfeleink, a mai balliberális oldal ugyanis pontosan azt képviseli, amiről azt hittük, rég eltemettük: a bolsevizmust – erről beszélt a PestiSrácok.hu főszerkesztője Csopakon, ahol a Csopaki Polgári Kör meghívására tartott előadást pénteken este. Huth Gergely hangsúlyozta, nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a mai értékközpontú, kereszténydemokrata, építkező Magyarország nagyon törékeny, és azok, akik egyszer már megmutatták, hogy mindent képesek elvenni tőlünk, most is csak a megfelelő pillanatra várnak. Ők bármit megtennének, hogy visszaszerezzék a hatalmat: forradalmi hangulatot próbálnak szítani, felhasználják ehhez a Soros György által támogatott szervezeteket, a médiájukat és a közösségi portálokat. Az újságíró európai harcainkról és Európa jövőjéről is szólt. Mint mondta, ma már ellenségeink is látják, hogy a magyar kormány és Orbán Viktor képviseli a patrióta, nemzetállamok szuverenitását előtérbe helyező gondolatot, és ezért egyre nagyobb a támogatottsága európai színtéren is. Ennek legutóbbi bizonyítéka a Helsinkiben megtartott néppárti csúcs, amely a Fidesz és a kereszténydemokrata értékek győzelmét hozta a liberálisok felett. Az igazi csata Huth Gergely szerint tavasszal jön el, amikor gyakorlatilag Jézus és Marx között kell majd választanunk. (PestiSrácok: “Bolsevik nem vész el, csak átalakul” – A balliberális oldal előretörésének veszélyeire figyelmeztetett Huth Gergely Csopakon)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .