Bréking nyúz, 2018. március 13 – Tudósítás a másik valóságból

0
550

A Lokál talált Ausztriában egy szíriai menekültet, aki félt Bécsben, ezért hazamenekült, a Pesti Srácok egy ismert szélhámosról ír, aki annyira ismert, hogy ismeretlen maradt, a Magyar Idők a dögöljönmegorbánviktor politikai irányzat nyomába eredt, de nem tudta utolérni.

Lokál: Ausztria veszélyesebb, mint Szíria

„Spiro Haddad egy keresztény menekült, aki Ausztriából tért vissza Szíriába. Egy német TV adónak nyilatkozva elmesélte, miért volt az élete veszélyben Ausztriában és miért döntött úgy, hogy visszatér Szíriába.

Haddad elmondta, hogy 3000 eurót fizetett az embercsempészeknek azért, hogy Európába vigyék. Úgy tervezte, hogy itt is marad, de ezt a szándékát gyorsan megváltoztatta, amikor azt látta, hogy az európai migránsok körében mennyien tartoznak az ISIS vagy az AL-Nustra terrorszervezetekhez.  – írja a shoebat.com.

Keresztényként nem érezte magát biztonságban Ausztriában, vallását pedig titokban kellett tartania, ugyanis ha felvállalja, az az életébe kerülhetett volna. Elmondta azt is, hogy a szélsőségesek a keresztény templomokat mecsetté akarták átalakítani és a túlélés érdekében azonosulnia kellett ezekkel a szélsőségesekkel. Amikor az osztrák hatóságokhoz fordult, nem vették komolyan. Ekkor döntött úgy, hogy visszatér Szíriába.”

Bors: pesszimista nép a magyar, de már gyógyulunk

„Legutóbbi kampányállomásán, Nyíregyházán is szelfikkel kezdődött Orbán Viktor napja. A miniszterelnök rögtönzött tájékoztatót tartott az utcán rá várakozóknak, ekkor készültek a közös fotók. Orbán az elmúlt nyolc év legfontosabb eredményének a jövő iránti bizalomépítést tartotta, hozzátéve, ez a kormány és az emberek közös sikere, amit április 8-án meg kell védeni. Arról is beszélt, hogy a magyar pesszimista nép hírében állt, most azonban “kigyógyulófélben vagyunk ebből”. Szavai szerint ez a mentalitás változott meg 2010 óta, évek szívós munkájával a magyarok ugyanis látják az ország fejlődését.”

Ismeretlen maradt a Pesti Srácok „ismert szélhámosa”

„Hamis papírokkal vádolja Kósa Lajos minisztert Simicska Lajos Magyar Nemzete, a PestiSrácok.hu értesülései szerint a szebb napokat látott napilap által lobogtatott dokumentumot egy közismert szélhámosnő készítette. Portálunk információit alátámasztja, hogy a Magyar Nemzet által bemutatott papíron nem látható a bélyegző és az aláírás, amely egyáltalán nem véletlen, arról direkt levágták azokat.”

Kétszer is elolvastuk a cikket, a címen kívül nincs szó az ismert szélhámosnőről, lehet, hogy annyira ismert, hogy teljességgel ismeretlen?

A Magyar Idők nem hallott még a dögöljönmegorbánviktor politikai irányzatról

„Magyarországon ma nincs rendes ellenzék. Rendes ellenzék lenne egy olyan párt, amely a kormánypárt nyomában loholna, alig pár százalékkal lemaradva, és lenne egy reális programja. Ehelyett kis pártok vannak – még csak egy középpárt sincs –, amelyek olyan ideológiák mentén sorakoznak föl, melyek nem lesznek ennél népszerűbbek.

Vagy éppenséggel a politikai transzneműség zűrzavarában szenvednek, és bizony itt nemcsak a Jobbikra célzok, hanem meglehet, mindenkire, hiszen ember és politológus legyen a talpán, aki pontosan tudja definiálni az ellenzéki pártok eszmerendszerét. Ugyanis a dögöljönmegorbánviktor legjobb tudásunk szerint nem tartozik a politikai irányzatok közé, ezen kívül meg semmi mást nem látunk, csak kínos vergődést és folyamatosan kudarcot valló, béna kísérleteket a szavazótábor növelésére, pontosabban elriasztására.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .