Milyen Donald Trump az ágyban?

0
113

Hajlandó visszafizetni azt a 130 ezer dollárt, melyet a hallgatásért kapott Stormy Daniels. A pornósztár állítólag 2006 után került szorosabb kapcsolatba Donald Trumppal. Akkoriban várta Trump neje, Melania közös gyermeküket, Baront. A First Lady állítólag nagyon megsértődött.

Igazában azonban maga Trump lett dühös, amikor a Stormy Daniels művésznévre hallgató pornósztár, akit valójában Stephanie Cliffordnak hívnak, egy pletykalapban kitálalt kapcsolatukról. Nem fogta magát különösen vissza, amikor Trump szexuális aktivitását ecsetelte. Meglehetősen egyértelműen utalt rá, hogy az USA elnöke ezen a téren távolról sem oly sikeres, mint amilyennek mondja magát.

2016-ban Trumpnak eszébe jutott: mi lesz, ha a pornósztár újra megkeresi a sajtót? Vajon a választópolgárok hogy fogadnának egy ilyen leleplező vallomást? Megbízta ügyvédjét, hogy intézze el az ügyet. Az ügyvéd alá is íratott egy szerződést a pornósztárral. Eszerint a nő 130 ezer dollárt kap azért, hogy hallgasson. Ha mégiscsak beszélni kezd, akkor egymillió dollárt köteles fizetni.

Ezt a 130 ezer dollárt akarja most visszaadni a pornósztár. Ugyanis egy tucat érdeklődő jelezte: hajlandó akár kifizetni egymillió dollárt is, csak mondjon valamit Trumpról. A macsó szerepet játszó Trump nincsen könnyű helyzetben: sem családja sem a közvélemény nem fogadna szívesen egy őszinte leleplező vallomást. A kritikus sajtó azonban hajlandó lenni nagy pénzt megadni azért, hogy a pornósztár részletesen ecsetelje: milyen is Donald Trump az ágyban.

Kapcsolódó cikkek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..