Bréking nyúz, 2018. 10. 04. – Tudósítás a másik valóságból

0
1869

A bátor színművész, aki nem vette át Gyurcsánytól a Kossuth-díjat (azzal nem dicsekszik, hogy Kádárral nem volt baja), Deutsch Tamás úgy tudja, hogy az ellenzéki képviselők azért akarnak bejutni az Európai Parlamentbe, mert segíteni akarják a migránsok betelepítését, a 888 megdicséri Orbánt, mert büszke az unokájára és szereti.

Blaskó Péter és a morális magasságok

„A Kossuth-díjat muszáj volt visszaadni. Ma is vállalom az akkor közzétett nyílt levelem minden szavát, amelyben felsoroltam, miben és mennyit ártott Gyurcsány Ferenc az országnak. Utólag sokan mondták, miért nem vettem át a díjat, nem számított a velejáró sok pénz? Ötletek is felmerültek: ha begipszeltetem a karom, a kézfogást is megúsztam volna. De ez egy morális döntés volt, nagyon sokan megértették a jelentőségét. Alföldi Robival korábban szakmai barátságban voltunk, több előadásban találkoztunk, az apját is játszottam Mrozek Tangójában. Nem féltem az igazgatóváltás miatt. Amikor aztán Robi átvette a pozíciót, szóba hozta, hogy érdekelné, miért döntöttem úgy, ahogy döntöttem a Kossuth-díj kapcsán. Ajánlotta: üljünk le, beszéljük át. De aztán ez elmaradt. Én pedig kezdtem érzékelni: engem most nem szeret a vezetés.” (Origo: Blaskó Péter – a Gyurcsánytól át nem vett Kossuth-díj és sok más történet.)

A Soros-Sargentini-jelentés

„Deutsch Tamás szerint a magyar baloldali EP-képviselők a Soros-Sargentini-jelentés megszavazásával megint hazájuk ellen fordultak, sőt odaadóan segítették annak előkészítését is. Közölte, a magyar ellenzék EP-képviselői részei a brüsszeli bevándorláspárti csoportnak, a magyar ellenzéki képviselők a jövő évi választáson azért akarnak bejutni az EP-be, hogy a bevándorláspárti oldal részeként segítsék a határvédelem és a menekültügyi eljárások elvételét a tagállamoktól, illetve a migránsok betelepítési programjának beindítását. Mi arra készülnünk, hogy ettől megvédjük Európát és Magyarországot.” (Lokál: A magyar ellenzék részese a brüsszeli bevándorláspárti csoportnak)

Te kit választanál, Macron félmeztelen fekáit, vagy Orbán édi unokáját?

„Van két kép.

Mindkettő a büszkeségről szól.

Az egyik képen a francia elnök parádézik félmeztelen fekete férfiak társaságában. Büszke rá, hogy együtt pózolhat velük.

A másik képen a magyar miniszterelnök tartja karjaiban unokáját.  Büszkén és szeretetteljesen.

Orbán vagy Macron?

Tessék választani!” (888: Orbán, vagy Macron?)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .