Bréking nyúz, 2018. 07. 25. Tudósítás a másik valóságból

0
949

Jeszenszky Zsolt ezúttal nem azon tűnődik, hogy a fideszes csajok miért jobbak az orális szexben (ő szopásként szokta említeni), mint a jobbikosok, hanem a levitézlett, versenyt károgó megmondó emberekről értekezik, alaptalan butaság, Magyarország nem elszigetelt, a 888 azon aggódik, hogy pityeregnek a gazdi nélkül maradt liberálisok.

A Magyar Idők mindennel megvan elégedve

“Az ellenzék mindegyik országban folyamatosan bírál és relativizál – némileg persze ez az ellenzék dolga. Nálunk azonban ezt (is) csúcsra járatják a levitézlett megmondóemberek Csillag Istvántól Békesi Lászlón át egészen, igen, legnagyobb kedvencünkig, Petschnig Mária Zitáig versenyt kárognak és bezzegeznek (bezzeg Szlovákia, bezzeg Izland, bezzeg Zimbabwe), temetik a magyar gazdaságot.

… Az ország fejlődik, rengeteg a beruházás, a lakossági fogyasztás jelentősen bővül, a bérek meredeken emelkednek. A kivándorlás valójában messze a régiós átlag alatti, bármit is kárognak ezzel kapcsolatban (is) a fake news gyárak. Persze biztos van, ami lehetne még jobb, és helyes is a különböző opciók közötti mérlegelés, az alternatív megoldások vizsgálata és természetesen a rossz döntések bírálata is.” (Magyar Idők: Ugyanazok az ostobaságok – Jeszenszky Zsolt cikke.)

 Saját siratófal hülyevallások számára

A liberálisok megtalálták a saját siratófalukat (az igazi nem jó, egyrészt a hülyevallásosok helye, másrészt nemrég ott járt Orbán is): a korábbi State Departmentet. A levitézlett hillarysta amerikai külügy emléke előtt fognak pityeregni, és ritmikusan ismételgetni a “kár, hogy a régi jó dolgokból nem maradt semmi” szlogent.” (888: A végén még gazdi nélkül maradnak a liberálisok)

A világ vezető figyelik Orbánt

Diplomáciai rekordhónapon van túl Orbán Viktor miniszterelnök, aki az elmúlt hetekben találkozott a világ legfontosabb vezetőivel – mondta Menczer Tamás, a Külgazdasági- és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára szerdai sajtótájékoztatóján…

…A világ vezetői odafigyelnek a magyar miniszterelnökre, egy olyan közép-európai miniszterelnöknek tekintik, akinek a véleményét fontos és érdemes is meghallgatni.

…Bár politikai ellenfelei azzal bírálják a kormányt, hogy Magyarország diplomáciailag elszigetelt, ezek a találkozók jól mutatják, hogy ez “alaptalan butaság”, ennek éppen az ellenkezője igaz.” (Pesti Srácok: Diplomáciai rekordhónapon van túl Orbán Viktor )

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .