Bréking nyúz, 2018. 06. 21. – Tudósítás a másik valóságból

0
1365

Az Origo bottal üti a Jobbikból távozók nyomát, Kövér László egy kispályás hátvéd, Luxus Viviéknél kötelező a szex, a 888 címe megbukna nyelvtanból, a Ripost kinyomozta, hogy mi történik a legújabb tangabugyiban.

Kihúzzák Vona alól a Jobbikot

„Gyakorlatilag lehetetlen követni a távozókat, megszűnő alapszervezeteket, mi mégis megpróbáltuk. Két regionális igazgató, önkormányzati képviselők és alapszervezetek sokasága mondott nemet a Jobbik balra tolódására. Új helyzet kezd kirajzolódni: ami a szemünk láttára történik, az nem is pártszakadás, hanem egy az egyben kihúzzák Vona Gábor alól a Jobbikot a radikálisok. Hogy reagált erre a pártvezetés? Ügyetlenül.

Pár nappal a radikálisok ásotthalmi zászlóbontását megelőzően új helyzet kezd kirajzolódni: már közel sem pártszakadásról van szó, hanem gyakorlatilag egy az egyben kihúzzák Vona Gábor, és a hozzá köthető pártelit alól a Jobbikot.’ (Már bujkálnak a Jobbik vezetői: lassan elfogy alóluk a párt)

Kövér László Szent Ágoston vallomásain alszik el

1979 óta, amikor elkezdtem a jogi kart, az ELTE kispályás focibajnokságának egyik csapatában játszom. A régi BEAC-pályán kezdtünk, amelyet a(z elmaradt) világkiállításra készülve 92-ben bezártak. Ekkor elköltöztünk, de a bajnokság azóta is jogfolytonosan működik, ahol is egyik volt katona- és évfolyamtársammal mi vagyunk a rangidős játékosok. Eddig háromszor nyertünk bajnokságot, a mostani tavaszi idényt két ponttal vezetjük. Már egyre több időt töltök az oldalvonal mellett, és onnan szurkolok a fiatalabbaknak. Ha beférek a kezdőbe, akkor hátvédposzton játszom, akárcsak a parlamenti válogatottban, ahol azért még biztos csapattagnak számítok.

..Szeretek olvasni is, most éppen Szent Ágoston vallomásait lapozgatom lefekvés előtt. De a filmeket is nagyon kedvelem. Kedvencem Tarkovszkij Andrej Rubljov című műve, de a Trónok harca sorozat epizódjait is követem. (Lokál: Kövér: Jó reggelt kívánok a nyugati politikusoknak.)

Idegen kinézetű zaklatók

A Bravalla nevű rendezvény Svédország legnagyobb zenei fesztiválja, amit eddig minden évben megtartottak. Ám az erőszakoskodó migránsoknak köszönhetően megszakad a hagyomány.

A Bravalláról tavaly már mi is írtunk. 2017-ben legalább tizenegy szexuális zaklatás történt a fesztiválon, ez letartóztatásokhoz is vezetett. 2016-ban pedig negyven fiatal lány panaszkodott arra, hogy „idegen” kinézetű emberek zaklatták őket. Az egyik áldozat, egy 17 éves lány azt mondta: Valószínűleg migránsok támadtak rám. Sajnálom, hogy ezt mondom, de ez az igazság.” (888: Nem vállalják be a szervezők a svéd fesztivált, mert annyi szexuális zaklatás történt rajta)

Ha ha épp reggel van rá idő, az sem probléma

Szerintem nagyon sok házasság azért végződik válással, mert mindkét fél hátradől, belekényelmesedik a helyzetbe. Mi nem vagyunk ilyenek. Bárki bármit mond, mindennek az egyik legfontosabb eleme a szex, ami nálunk mindennapos és kötelező – nevetett Vivi. – Természetesen olykor előfordul, hogy nem úgy jön ki a lépés, de a legtöbb esetben nincs olyan, hogy ne bújnánk össze, és ha épp reggel van rá idő, az sem probléma. Szerintem az intimitás elengedhetetlen a jó házassághoz. (Lokál: Luxus Vivi: Nálunk mindennap kötelező a szex)

A férfiaknak tetszik a rezgőmotorral felturbózott tangabugyi

A nagyjából tizenháromezer forintba kerülő bugyi reklámja arról szól, hogy a vb alatt a nőnek sem kell unatkoznia: ugyanúgy élvezheti a játékot, ahogyan a párja, amikor egymás mellett ülnek a kanapén a tévé előtt. A reklám egyébként nagyon pikánsra sikeredett: A bugyiba épített technológia valóban figyeli a játék menetét, és a csiklóizgató rezgőmotor aszerint kapcsol be, illetve vált erősebb fokozatra, ahogy a meccs zajlik. Csakhogy amint megjelent az interneten a reklám, a felháborodott kommentelők között valóságos lincshangulat alakult ki. Nem egy nő adott hangot annak a véleménynek, hogy a tanga szexista, és lealacsonyítja a nőket. Arról nincs adat, hogy mennyi fogyott a bugyiból eddig, az mindenesetre biztos, hogy a férfi kommentelőknek tetszik az ötlet… (Ripost: Olyasmi történik a legújabb tangabugyiban, ami korábban még soha)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .