Bréking (fék)nyúz, 2018. december 15. – Tudósítás a másik valóságból

1
970

A Magyar Idők Hidvéghi Balázst, a Fidesz kommunikációs igazgatóját idézi, így megtudhatjuk, hogy külföldi Soros-zsoldosok is vannak a randalírozók között. A sorosisták napról napra kevesebb embert tudnak bevetni, teljes a kudarc, pedig Soros évi félmillió migránst akar betelepíteni.

Kiderült, hogy külföldi Soros-zsoldosok is vannak a randalírozók között

A CEU genderszakán tanuló belga–kanadai férfi az egyik előállított.

Jézus Krisztust és a kereszténységet gyalázó bekiabálások kíséretében támadták a betlehemi jászolt védő rendőröket az eredeti szándék szerint a túlóratörvény ellen tüntetők a Kossuth téren, továbbá betörték az Országház ablakait és rendőrautók szélvédőit is. A Fidesz szerint az elmúlt két nap eseményeiből világosan látható, hogy a bevándorláspárti Soros-hálózat szervezi az erőszakos tüntetéseket Budapesten. Az utcai erőszak mindeközben közös nevezőre hozta a teljes ellenzéket, a Jobbiktól Gyurcsány Ferencig. (Magyar Idők: Kereszténygyalázás és pusztítás a tüntetésen)

Teljes kudarc a Soros-hálózat újabb tüntetése

A sorosisták napról napra kevesebb embert tudnak bevetni. Hosszan provokáltak, sikertelenül.

A Soros-hálózat szélsőbaloldali aktivistái, a Soros-egyetem genderaktivistái, a teljes balliberális fordulatot végrehajtott, pusztán antiszemitizmusát megtartott Jobbik, és az ellenzéki fake news média ismét nekifutott a kormánybuktatásnak, az eddiginél is gyengébb eredménnyel.

Az este az erőszakos tüntetésekre lelkesen mozgósító bukott politikusok kínos szereplésével indult. A beszédeikre szinte senki nem volt kíváncsi. Aztán, amikor a tüntetők látták, hogy minden eddiginél kevesebben vannak, hosszas, teljesen céltalan vonulásba kezdtek, három hidat is érintve. Végül visszatértek a Kossuth térre, ahol azonnal a rendőrök dobálásába kezdtek. Petárdákat, fémpénzt, hanggránátokat dobtak a rendőrök közé, de nem tudtak oszlatást kiprovokálni. Ezután a tömeg szétszéledt, egy kisebb része a Sándor-palotához vonult. Ott ért véget a Soros-hálózat eddigieknél is kilátástalanabb próbálkozása. (Origo: Céltalan bolyongás, majd teljes kudarc a Soros-hálózat újabb tüntetésén)

Soros évi félmillió migránst akar betelepíteni

A témát Kiszelly Zoltán politológus és Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász járta körül.

Bajnai Gordon volt miniszterelnök mutatta be Magyarországon azt a dokumentumot, amelynek célja, hogy fenntartsa és felgyorsítsa a migrációt. A tervezet még az önkormányzatokat is arra buzdítaná, hogy az adott nemzetállam jogrendszerén átlépve tekintse semmisnek az ország alkotmányát” – hangzott el a Kossuth Rádió Ütköző című műsorának felvezetőjében.

Mint azt már korábban is tudhattuk, a dokumentumot a Soros György nevéhez köthető Nyílt Társadalom Alapítvány, egy másik, német alapítvány és néhány, hazánkban kevésbé ismert nemzetközi szervezet készítette még tavaly novemberben a brüsszeli bürokrácia és az európai politikai elit kiválasztott képviselőivel együttműködve.

A Soros-terv 2.0 lényege, hogy olyan lehetőségeket teremtsen, hogy nagy számban érkezzenek a migránsok Európába, így a szétosztást és a betelepítést újra lehetne élesíteni. (888: Évi félmillió migráns betelepítését tartalmazza a Soros-terv 2.0)

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .