Kezdőlap Címkék Soros-hálózat

Címke: soros-hálózat

Bréking (fék)nyúz, 2019. január 4. – Tudósítás a másik valóságból

0

Az Origóból megtudhatjuk, hogy a kormányellenes tüntiket titkos találkozón szervezték a Soros-bérencek. Elvégre ki hallott már olyat, hogy egy tüntetést előre megszerveznek, a résztvevők meg egyeztetnek. A PestiSrácok.hu ismét leleplezte Soros Györgyöt, akinek még az amerikai külügy is a markában van. A kormányszóvivő pedig arra hívta fel a figyelmet, hogy a bevándorláspárti erők idén fokozni fogják a Magyarország elleni támadásokat.

Titkos találkozón szervezték a sorosisták a tüntiket

Miután csúnyán lebuktak, bujkálásba menekültek Soros György álcivil szervezetei és a velük karöltve haladó ellenzéki pártok. Mint arról az Origo elsőként beszámolt, december 30-án egy titkos találkozón egyeztetettek különféle álcivil szervezetek és az ellenzéki pártok képviselői, hogyan kellene megszervezni a kormányellenes tüntetéseket.

Meglepő módon Molnár Zsolt, az MSZP budapesti elnöke az Echo TV csütörtök esti műsorában elismerte, hogy volt titkos egyeztetés. Azt állította, hogy természetes, hogy egy olyan tüntetésen, amelyen részt vesznek civil szervezetek, ellenzéki pártok, van egy koordinációs megbeszélés. Azt részletesen azonban nem fejtette ki, hogy miért éppen ezen szervezetekkel kell egyeztetniük, s miért ennyire részletesen.

A megbeszélésen nem meglepő módon a hazai bevándorláspárti ellenzék is részt vett – Gyurcsány DK-jától természetesen a Jobbikig. Titkos megbeszélésen rögzítették előre, milyen “spontán” ötleteik lesznek majd. Hiába kérdezzük őket, nem válaszolnak. (Origo: Lebukása után hallgatásba menekült a sorosista ellenzék)

Soros markában az amerikai külügy

Lényegében az amerikai kormányzat támogatásával fut Soros György radikális baloldali programja – állapította meg a Judicial Watch nevű, washingtoni székhelyű konzervatív alapítvány. A hírt közlő Tűzfalcsoport blogon olvasható, hogy Soros világszerte hihetetlen pénzeket fordít a radikális baloldali politika támogatására az OSF (Nyílt Társadalom Alapítványok) globális hálózatain keresztül.

A Judicial Watch külön vizsgálati jelentése dokumentálja az Egyesült Államokból finanszírozott NGO-k és az OSF érdekkörébe tartozó szervezetek közti pénzügyi kapcsolatokat. A jelentés szerint a program célja a legitim módon megválasztott nemzeti kormányok megdöntése, az államhatárok felszámolása, konzervatív politikusok célkeresztbe állítása, zavargások, engedetlenségi mozgalmak szítása, a felsőoktatási intézmények felforgatása és menekültválságok kirobbantása, szervezése. A 2018. november 30-i keltezésű különjelentés releváns személyeket megnevezve mutatja be az OSF és az amerikai külügy összefonódását. (PestiSrácok.hu: Az egyetlen ember, aki saját külpolitikát épít – Az amerikai külügy Soros markában)

A bevándorláspárti erők 2019-ben fokozni fogják a Magyarország elleni támadásokat

A bevándorláspárti erők a Soros-hálózattal együttműködve fokozni fogják Magyarország elleni támadásaikat 2019-ben – jelentette ki Hollik István kormányszóvivő a kormány Facebook-oldalára feltöltött videofelvételen.

Hollik István azt mondta, “ennek első jeleit már láthattuk erőszakos utcai tüntetések formájában”.

Úgy fogalmazott: azért támadják Magyarországot, mert az egész bevándorláspárti politika útjában áll, ráadásul egyre több szövetségese is van ez ügyben.

“Azért támadják a bevándorlásellenes nemzeti kormányt, hogy elmozdítsák azt, és Soros embereit ültessék a hatalomba, akik szó nélkül végrehajtják a migránsok beengedését és a nemzeti szuverenitás föladását” – hangoztatta a kormányszóvivő, aki szerint ha a májusi európai parlamenti választásokon ismét a bevándorláspártiak kerülnek többségbe, Európa bevándorlókontinensé válik.

A bevándorláspártiak javaslatai már “ott vannak a brüsszeli döntéshozók asztalán”, és e javaslatok célja, hogy “fokozzák, felgyorsítsák és megkönnyítsék a migránsok beáramlását Európába” – tette hozzá Hollik István. (MTI: Kormányszóvivő: a bevándorláspárti erők 2019-ben fokozni fogják a Magyarország elleni támadásokat)

Neue Zürcher Zeitung a tüntetésekről

0

A nemzetközi sajtót már vasárnap este elöntötték az Orbán-kormány ellen Budapesten és más városokban zajló tüntetésekről szóló hírek és fotók, számos orgánum munkatársai a helyszínen voltak, a BBC élőben, a tüntetést is mutatva, a helyszínről számolt be.

Meret Baumann, a svájci konzervatív liberális lap bécsi tudósítója jelentése címében azt emelte ki: fokozódik az ellenállás az Orbán-kormánnyal szemben, és az ellenzék egységesen vonult az utcára. Egy tüntető azt mondta a tudósítónak: „Már nem balról és jobbról van szó, most együtt vagyunk”. A tudósító hozzátette: Orbán 2010-es visszatérése óta első ízben szervezett tüntetést együtt az összes ellenzéki párt. Bauman emlékeztetett rá, hogy a tüntetést közvetlenül a szerdán elfogadott „rabszolgatörvény” és a közigazgatási bíróságok létrehozásáról elfogadott jogszabály váltotta ki, és idézett egy szocialista képviselőt, aki azt mondta: az ellenzéki pártok egységének oka, hogy a parlamentben a szavazás közüli tumultuózus jelenetek során eljárásrendi szabályokat sértettek meg.

A tudósító megállapította: a tiltakozási hullám dinamikája csak azért alakulhatott így, mert olyan ellenállást fejez ki, amely messze túlmegy az éppen elfogadott törvények ellenzésén. A transzparenseken és a beszédekben a tekintélyelvű tendenciákat, a korrupciót, a független sajtó felszámolását és a CEU elleni fellépést pellengérezték ki. Emlékeztetett a cikk az internetadó elleni 2014-es tüntetésre, és azt írta: amennyiben kitart a tiltakozási mozgalom, lehetséges, hogy Orbán ezúttal is meghátrál. Ám a helyzet 2014-hez képest jelentősen megváltozott: a kormányhű sajtó túlsúlya annyira fojtogatóvá vált, hogy a tüntetők szinte kizárólag néhány független sajtóorgánumon át tudják eljuttatni céljaikat a közönséghez, míg a propaganda-média főleg a rendőrökkel való összecsapásokról számol be azzal, hogy a tüntetők úgymond káoszba akarják taszítani az országot.

A Fidesz is az erőszakos fellépéseket emelte ki állásfoglalásában, és azt állította, hogy a tüntetéseket „a migráns-barát Soros-hálózat” szervezte. Az ellenzék összefogása különösen figyelemre méltó, mert a választások előtti együttműködés eddig még mindig meghiúsult. A baloldal „demokratikus ellenzéknek” nevezte magát a radikális Jobbikkal szemben, és ez a megosztottság jelentős mértékben hozzájárult Orbán nagy többségének létrejöttéhez.

Amennyiben a mostani együttműködés tartósnak bizonyul, az fejtörést okozhat majd a kormányfőnek. Az akarat megvan – erről biztosította a tudósítót több résztvevő a tüntetésen. Azt mondták: a „rabszolgatörvény csak az utolsó csepp volt a pohárban” – idézte a szerző.

Ara-Kovács Attila

Bréking (fék)nyúz, 2018. december 15. – Tudósítás a másik valóságból

1

A Magyar Idők Hidvéghi Balázst, a Fidesz kommunikációs igazgatóját idézi, így megtudhatjuk, hogy külföldi Soros-zsoldosok is vannak a randalírozók között. A sorosisták napról napra kevesebb embert tudnak bevetni, teljes a kudarc, pedig Soros évi félmillió migránst akar betelepíteni.

Kiderült, hogy külföldi Soros-zsoldosok is vannak a randalírozók között

A CEU genderszakán tanuló belga–kanadai férfi az egyik előállított.

Jézus Krisztust és a kereszténységet gyalázó bekiabálások kíséretében támadták a betlehemi jászolt védő rendőröket az eredeti szándék szerint a túlóratörvény ellen tüntetők a Kossuth téren, továbbá betörték az Országház ablakait és rendőrautók szélvédőit is. A Fidesz szerint az elmúlt két nap eseményeiből világosan látható, hogy a bevándorláspárti Soros-hálózat szervezi az erőszakos tüntetéseket Budapesten. Az utcai erőszak mindeközben közös nevezőre hozta a teljes ellenzéket, a Jobbiktól Gyurcsány Ferencig. (Magyar Idők: Kereszténygyalázás és pusztítás a tüntetésen)

Teljes kudarc a Soros-hálózat újabb tüntetése

A sorosisták napról napra kevesebb embert tudnak bevetni. Hosszan provokáltak, sikertelenül.

A Soros-hálózat szélsőbaloldali aktivistái, a Soros-egyetem genderaktivistái, a teljes balliberális fordulatot végrehajtott, pusztán antiszemitizmusát megtartott Jobbik, és az ellenzéki fake news média ismét nekifutott a kormánybuktatásnak, az eddiginél is gyengébb eredménnyel.

Az este az erőszakos tüntetésekre lelkesen mozgósító bukott politikusok kínos szereplésével indult. A beszédeikre szinte senki nem volt kíváncsi. Aztán, amikor a tüntetők látták, hogy minden eddiginél kevesebben vannak, hosszas, teljesen céltalan vonulásba kezdtek, három hidat is érintve. Végül visszatértek a Kossuth térre, ahol azonnal a rendőrök dobálásába kezdtek. Petárdákat, fémpénzt, hanggránátokat dobtak a rendőrök közé, de nem tudtak oszlatást kiprovokálni. Ezután a tömeg szétszéledt, egy kisebb része a Sándor-palotához vonult. Ott ért véget a Soros-hálózat eddigieknél is kilátástalanabb próbálkozása. (Origo: Céltalan bolyongás, majd teljes kudarc a Soros-hálózat újabb tüntetésén)

Soros évi félmillió migránst akar betelepíteni

A témát Kiszelly Zoltán politológus és Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász járta körül.

Bajnai Gordon volt miniszterelnök mutatta be Magyarországon azt a dokumentumot, amelynek célja, hogy fenntartsa és felgyorsítsa a migrációt. A tervezet még az önkormányzatokat is arra buzdítaná, hogy az adott nemzetállam jogrendszerén átlépve tekintse semmisnek az ország alkotmányát” – hangzott el a Kossuth Rádió Ütköző című műsorának felvezetőjében.

Mint azt már korábban is tudhattuk, a dokumentumot a Soros György nevéhez köthető Nyílt Társadalom Alapítvány, egy másik, német alapítvány és néhány, hazánkban kevésbé ismert nemzetközi szervezet készítette még tavaly novemberben a brüsszeli bürokrácia és az európai politikai elit kiválasztott képviselőivel együttműködve.

A Soros-terv 2.0 lényege, hogy olyan lehetőségeket teremtsen, hogy nagy számban érkezzenek a migránsok Európába, így a szétosztást és a betelepítést újra lehetne élesíteni. (888: Évi félmillió migráns betelepítését tartalmazza a Soros-terv 2.0)

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK