Bayer Zsolt dehogy is akar polgárháborút, csak úgy tesz, mintha akarna

0
1046
fekete

A szart már rátok magasról kálmánkázó mélymagyarja, a libsi biliző ötös számú tagkönyves ismét kimutatta foga fehérjét. Kibuggyant belőle valódi énje, amikor a hazai tüntetésekre reagál.

Lumpenprolizik, akár csak eszmetársa, a médianéző főnök, aki echosként panelprolizott a minap. Olyan jelzőket használt Zsóti, melyek gyújtó elegyei lehetnek a történelemből jól ismert magyar öli a magyart katasztrofálisan tragikus történései ismétlődésének!

Bádogos Bayer a blogján közölte:” Azt hiszem, kezd elég lenni ezekből. Az őrjöngő, felakasztással fenyegető, törő-zúzó szar lumpenprolikból, meg az ennek örvendező médiagecikből, soros-csicskákból, mama kedvenceiből, fröccsöntött forradalmárokból. Készüljetek! Lassan ideje tennünk egy sétát, ahogy szoktunk! Se erőszak, se hőzöngés, se füstbomba, se dobálás, se törés-zúzás, se rendőrök elleni támadás – csak méltóságteljes, nyugodt erő. Ahogy szoktuk. Készüljetek! Elpofátlanodtak a kereszténygyűlölők, karácsonyutálók, kinyílt a pofájuk a Lenin-fiúknak. Készüljetek!”

Kedvenc gajdicsolójában, a Magyar Időkben aztán megfejeli mindezt azzal, hogy kipécézi az ellenzék aktív párosát, egyikőjüket, a törékeny ifjú anyukát egykori terrorista különítmény vezetőjéhez, másikukat pedig ebben az időben Vörös  Brigád irányítójaként öldöklő személyhez hasonlítja.

Gyűlöletkeltő, uszító szavaival Európa szélkakas hungarikumja a tüntetéseken résztvevőket sem kíméli: „„Ezek özönlötték el a pesti utcát. Egyenszakáll, egyenagy, egyenagytalanság. És a nihil. És mentek, és ostobaságokat üvöltöztek, törtek-zúztak, gyújtogattak, megtámadták a rendőröket, aztán visszahúzódtak valamelyik trendi  krimóba, vagy hazamentek a mamahotelba gatyát váltani, mert majd mindjárt kezdődik a buli elölről.”

És a lovagkeresztes megfenyegette őket, mint tavaly a civil szervezeteket megbélyegző törvény ellen tüntető civileket: „Ha még egyszer ezek vagy ilyenek megjelennek a parlament épületében, és ott megzavarják a munkát, akkor úgy kell őket kivágni, mint taknyukon és a vérükön (…) ha kell, akkor szanaszét kell verni a pofájukat. Ez ugyanis Magyarország parlamentje, nem pedig a nyilvános vécé, ahová ezek valók.”

De most az elmúlt napok tüntetésein résztvevőket célozta meg: „S annyit azért mondjunk ki nyugodtan, de annál határozottabban: mi, keresztények nem fogunk megijedni. Tévúton járnak, ha azt hiszik, a keresztény onnan ismerszik meg, hogy mindent eltűr. Ehhez kell szabják a nyomorult, szánalmas hisztériájukat.”

Ő beszél kereszténységről, ő, akit Makláry Ákos görögkatolikus pap, a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének elnöke hosszú nyílt levélben szólított meg és teremtett le azzal, hogy Bayer tevékenysége belülről, belső ellenségként gyengíti a keresztény közösségeket, Bayer “megoszt, rombol és botrányt okoz” szavaival. Nem értékek mellett érvel, hanem “ellenségeskedést kelt és gyűlöletet szít”. “A vulgáris és trágár stílus nem stílus. A tiszteletlen és gyűlölködő beszéd hazug és visszaszáll kimondójára. Ha valóban szolgálni akarja gyermekei jövőjét, akkor meg kell tisztítania beszédét és tollát.”

Makláry szerint Bayernek elnézést kéne kérnie keresztény embertársaitól, Ferenc pápától. Meg az összes magyartól szerintem, amíg nem lesz késő és nem történik meg mindaz, amiről csak úgy tesz, mintha valóban akarná, vagy lehet, hogy mégis?

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .