Bréking (fék)nyúz, 2018. december 16. – Tudósítás a másik valóságból

0
621

A 888 leleplezi Soros Györgyöt, a cikkéből megtudhatjuk: a milliárdos bérelt fel bűnözőket, hogy káoszt okozzanak Budapesten. Az is kiderült, hogy a romboló csürhét hergelő balliberális politikusok hazudnak a túlmunkatörvényről. Bakondi György szerint a jelenlegi európai parlamenti többség a jövő évi EP-választásig minden olyan döntést meg akar hozni, amely hosszú távon biztosítaná a migránsok beözönlését.

A bűnözők is Soros-bérencek

Úgy tűnik, hogy a balhézó csürhe tekintélyes hányadát priuszosok adják ki. Soros György és körei mindent elkövetnek, hogy káoszt, anarchiát okozzanak Magyarországon.

A szerdai parlamenti obstrukciónál, illetve a Lendvay utcánál és a Kossuth téri balhéknál is látszódott: külföldi mintákat követ az ellenzék. Egyértelmű, hogy ezeket a „demonstrációkat” kívülről szervezik. És nincs kétség afelől sem, hogy az utcán lévők között sokan azt sem tudják, miről döntött szerdán az Országgyűlés, fogalmuk sincs arról, miért vonultak az utcára. A demonstrálók között pedig ott bujkálnak ezek a bűnözők is, akik csak a balhé miatt, Sorosék utasítására mennek ki az utcákra. (888: Soros bűnözőket fizet le, hogy Budapesten vandálkodjanak)

Hazudnak a túlmunka ügyében az ellenzéki politikusok

Négy napja tart a túlmunkáról szóló törvény módosítása miatt gründolt tüntetéssorozat Budapesten – legalábbis ezzel magyarázzák az érintettek az őrjöngést –, miközben látható, hogy a józanabb ellenzéki gondolkodók már több alkalommal is igyekeztek higgadt módon elmagyarázni a fel vagy inkább megháborodottaknak, hogy miről is szól az újraszabott jogszabály. Áldozatos munkájuk a jelek szerint hasztalan, az utcákon értelmetlen rigmusokat skandáló egyszerű lelkű népek úgysem kíváncsiak a jogászkodásra, ami viszont még szomorúbb, hogy az őket hergelő balliberális politikusok érezhetően rettegnek attól, hogy elolvassanak és értelmezzenek egy nem túl bonyolult passzust. (PestiSrácok: A baloldali sajtó is tudja, hogy hazudnak a túlmunka ügyében az ellenzéki politikusok)

Bakondi György: újra napirenden a kvótajavaslat

Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági tanácsadója szerint újra napirenden van a kvótajavaslat, és a jelenlegi európai parlamenti többség a jövő évi EP-választásig minden olyan döntést meg akar hozni, amely hosszú távon biztosítaná a migránsok „beözönlését”.

Bakondi György szombaton az M1 aktuális csatornán ezek között az intézkedések között említette az illegális bevándorlás legálissá tételét, a szétosztási mechanizmust, a bevándorlási hivatalok egységes, központi irányítását és az új határőrizeti rendszert.

Az EP által megszavazott humanitárius vízumról azt mondta: azzal értelmetlenné tennék a külső határokon védekező európai uniós államok erőfeszítéseit, mivel a határozat szerint az EU valamelyik követségén be lehet nyújtani egy kérelmet, az illető kaphat egy vízumot, amelynek birtokában beutazhatna Európába és azután nyújthatja be menededékkérelmét.

Megjegyezte: többször is elvetették a kvótajavaslatot, mert nemcsak Magyarország, hanem több más ország is azt mondta, hogy ebből nem kér, de különböző új elnevezésekkel előhozták.

Bakondi György megismételte a kormány álláspontját arról, hogy az illegális migrációt meg kell állítani a külső határokon, Európába csak azok jöhessenek be, akiket már ellenőriztek, és akik valóban menedékjogra jogosultak; a problémát nem behozni kell, hanem ott segíteni, ahol a baj van, a többi között pénzügyi, gazdasági, szociális intézkedésekkel. (MTI: Bakondi György: újra napirenden a kvótajavaslat)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .