120 perc – 2018. január 31. 16:00

0
484

Karácsony Gergely szerint a Fidesz félrevezeti az embereket, az MSZP-Párbeszéd szövetség nem készül lebontani a határzárat.

Megint visszaszólt az LMP a DK-nak, szerintük Orbán Viktor többek között Gyurcsány Ferenc „áldásos tevékenységének köszönhetően nyert kétszer kétharmaddal”.

A Liberálisok azt követelik, hogy Orbán Viktor adjon választ arra, hogy milyen megállapodást kötött Heinrich Pecinával bécsi találkozójukon.

Magyarországra jön a Pussy Riot, a Putyin-ellenes fellépéseiről ismert orosz punkzenekar az Akvárium Klubban lép fel március 12-én.

Az Egyesült Államok nem képes egyedül megoldani az izraeli-palesztin konfliktust, de közreműködése nélkül sem lehetséges a helyzet rendezése – ezt mondta Federica Mogherini, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője.

Életfogytiglani börtönre ítélte a bíróság a két évvel ezelőtti isztambuli terrortámadás három vádlottját. Az öngyilkos merényletben 12 német turista halt meg.

Háborús fegyverré vált a nők és gyerekek elleni szexuális erőszak Angelina Jolie színésznő, az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának nagykövete szerint.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .