120 perc – 2018. január 25. 10:00

0
587

Elfogatóparancs török rendőrök elllen

A török rendőrség 129 egykori tagját azzal gyanúsítják, hogy kapcsolatban állnak a 2016. júliusi puccskísérletért felelőssé tett gülenista hálózattal. Törökországban az elmúlt 18 hónap alatt több mint 134 ezer embert vettek őrizetbe. (MTI)

Soros György véleményét is meghallgatnák

Soros Györgytől kér levélben tájékoztatást az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának szocialista elnöke a „Soros-tervről”. Molnár Zsolt a testület csütörtöki – a kormánypárti képviselők kivonulása miatt határozatlanképtelenné vált – rendkívüli ülése után azt mondta: a választ a teljes közélet megkapja. (MTI)

Újraélesztett egy utast a miniszter

Az eset szerda este a Nagyvárad-Bukarest repülőjáraton történt. Florian Bodog román egészségügy-miniszter orvosi végzettséggel rendelkezik, a plasztikai sebészetre szakosodott. (MTI)

Halálos vasúti baleset Olaszországban

Kisiklott egy személyszállító vonat csütörtök reggel az észak-olaszországi Milánó közelében, a balesetnek két halálos áldozat is van, több tucatnyian megsérültek, köztük 10-en súlyosan. (MTI)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .