Villamoson molesztálta a kislányokat

0
484

Már vádat emeltek ellene, és hamarosan bíróság elé áll a férfi, aki villamoson zaklatott kislányokat.

A Fővárosi Főügyészség tájékoztatása szerint a 47 éves férfi a XX. kerületben, villamosmegállókban és villamosokon szemelte ki áldozatait, akik közül a legfiatalabb 13 éves volt.

A vádlott Budapesten, a XX. kerületben vadászott: egyik alkalommal felszállt egy villamosra, majd leülve a kiszemelt lányokkal szemben lévő ülésre, a nemi szervét kezdte mutogatni. Közben a másik kezében lévő telefonjával fényképeket készített megrémült utastársairól úgy, hogy egy szatyorral takarta magát.

Az egyik kiskorú lányt egy megállóban szólította le, majd azzal az ürüggyel, hogy el van törve a keze, és ezért nem tudja használni, megkérte a sértettet, hogy vegye ki a zsebéből a mobiltelefonját. A kiskorú sértett teljesítette a vádlott kérését, benyúlt a férfi zsebébe, ahol azonban a nemi szerve volt.

A Budapesti XX., XXI., és XXIII. Kerületi Ügyészség a férfival szemben szeméremsértés miatt nyújtott be vádiratot az illetékes bíróságra. A jelenleg házi őrizetben lévő férfi akár 4 és fél év börtönt is kaphat.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .