Kezdőlap Címkék Szatír

Címke: szatír

Több nőt is zaklatott a motoros szatír

0

Bíróságon van a hódmezővásárhelyi szatír ügye, aki a vád szerint három nőt is zaklatott.

A férfi június 13-án, a kora délutáni órákban egy hódmezővásárhelyi tanya bejárójában várakozva észrevette a tőle mintegy 40 méterre dolgozó asszonyt, majd a nadrágját bokáig letolva, pólóját felhúzva elővette a nemi szervét, és a nő előtt kielégítette magát.

Pár nappal később, éjjel lépett akcióba: a motorozás közben egy bicikliző nőt szemelt ki magának. Mellé hajtott, és menet közben nyúlt magához. Nagyon tetszhetett neki a dolog, mert másnap, sőt harmadnap éjjel is ugyanígy, ugyanezt a nőt zaklatta.

Aztán kiderült, hogy a férfi júliusban is két hasonló bűncselekményt követett el: miközben a motorral kiszemelt áldozata mellett gurult, szóban zaklatta, közben önkielégítést végzett.

A járási ügyészség a vádlottat 3 rendbeli szeméremsértés vétségével vádolja, ügyében a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság fog dönteni.

Villamoson molesztálta a kislányokat

0

Már vádat emeltek ellene, és hamarosan bíróság elé áll a férfi, aki villamoson zaklatott kislányokat.

A Fővárosi Főügyészség tájékoztatása szerint a 47 éves férfi a XX. kerületben, villamosmegállókban és villamosokon szemelte ki áldozatait, akik közül a legfiatalabb 13 éves volt.

A vádlott Budapesten, a XX. kerületben vadászott: egyik alkalommal felszállt egy villamosra, majd leülve a kiszemelt lányokkal szemben lévő ülésre, a nemi szervét kezdte mutogatni. Közben a másik kezében lévő telefonjával fényképeket készített megrémült utastársairól úgy, hogy egy szatyorral takarta magát.

Az egyik kiskorú lányt egy megállóban szólította le, majd azzal az ürüggyel, hogy el van törve a keze, és ezért nem tudja használni, megkérte a sértettet, hogy vegye ki a zsebéből a mobiltelefonját. A kiskorú sértett teljesítette a vádlott kérését, benyúlt a férfi zsebébe, ahol azonban a nemi szerve volt.

A Budapesti XX., XXI., és XXIII. Kerületi Ügyészség a férfival szemben szeméremsértés miatt nyújtott be vádiratot az illetékes bíróságra. A jelenleg házi őrizetben lévő férfi akár 4 és fél év börtönt is kaphat.

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK