Tíz éve történt – Üzenet az MSZP-nek

0
682
Fotó: Független Hírügynökség.

2007. október 17-én arról számolt be a Független Hírügynökség, hogy gyalázkodó feliratot festettek szerda reggelre az MSZP Balmazújvárosi székházának falára. Fekete festékkel azt mázolták az épület utcafronti falára, hogy ” Hazaáruló mocskos tolvaj banda! Lógni fogtok!”

A rendőrség még vizsgálja a kár értéket, és csak később dől el, hogy szabálysértés vagy rongálás miatt indul nyomozás – tudta meg a Független Hírügynökség.

“Az üzenet egyértelmű: ma vannak Magyarországon olyanok, akik a baloldali embereket lógni szeretnék látni! Ez az üzenet felháborító!” -mondta Oláh Lajos a Független Hírügynökségnek. Az MSZP Hajdú-Bihar Megyei elnöke ezért arra kéri Kósa Lajos fideszes országgyűlési képviselőt, Debrecen polgármesterét, hogy pénteken 13 órakor találkozzanak a szocialista párt balmazújvárosi székháza előtt és közösen fessék le a gyalázkodó feliratot. Oláh Lajos szerint: ” Minden demokratikus erőnek össze kell fognia az ilyen megnyilvánulások ellen, azt üzenve Magyarországnak, hogy van más út.”

A szocialista politikus meghívására Kósa Lajos még nem válaszolt.

Rácz Róbert a Fidesz MPSZ regionális politikai igazgatója viszont közleményében elítélte a falfírkálást és a rágalmazást is. A fideszes politikus azt kérte Oláh Lajostól, hogy pártját és annak egyetlen képviselőjét se hozza összefüggésbe a “sajnálatos rongálással” és kérjen bocsánatot.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .