Texasi lövöldözés: agyonlőtte magát a merénylő

0
859
Sutherland Springs, 2017. november 6. Gyászolók gyertyás virrasztással emlékeznek az áldozatokra a dél-texasi Sutherland Springs település baptista templománál, ahol egy ámokfutó lövöldözött 2017. november 5-én. A merénylet áldozatainak száma huszonhatra emelkedett, a sebesültek száma meghaladja a harmincat. (MTI/EPA/Larry W. Smith)

Önkezével leadott lövés végzett azzal az amerikai ámokfutóval, aki 26 embert megölt egy texasi baptista templomban – mondta Joe Tackitt Wilson megyei seriff a CBS-nek.

Tackitt a televízió hírműsorában megerősítette, hogy tűzpárbaj volt a lövöldöző és két felfegyverzett állampolgár között a vérengzést követő autós üldözés során.

„Több lövést is leadtak kölcsönösen – úgy vélem – az autópályán is, majd az elkövető autója elakadt. (…) Úgy véljük, miután a gépkocsi meghibásodott, az elkövető meglőtte saját magát” – mondta a seriff.

A dél-texasi Sutherland Springs templomában vasárnap délben lövöldözött az ámokfutó, halálos áldozatainak száma 26, a sebesülteké pedig meghaladja a harmincat. A támadó – egy egykori katona – tettének indoka egyelőre nem ismert.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .