Találkozik-e Davosban Szijjártó Péter Soros Györggyel?

0
920

Sajtóértesülések szerint a magyar kormány által több milliárd forintos kampánnyal támadott magyar származású amerikai üzletember is rajta van a Davosban megrendezendő Világgazdasági Fórum meghívottjainak listáján. A találkozón a magyar kormányt Szijjártó Péter külügyminiszter képviseli.

Soros György tavaly januárban éppen Davosban, egy, a Bloombergnek adott interjúban tiltakozott a magyar civiltörvény ellen.

Arra persze nincs garancia, hogy Soros valóban elmegy a svájci városba, csak annyi biztos, hogy a szervezők meghívták. S ha Soros ott is lesz Davosban, akkor sem biztos, hogy összefut Szijjártóval, hiszen rajtuk kívül még számos állam- és kormányfő mellett a gazdaság és a pénzügyi élet kiemelkedő képviselői vesznek részt.

Persze, az sem kizárt, hogy mindketten ott lesznek, és elsétálnak egymás mellett. Ha ez így lesz, nehezen kerülhetik el a kézfogást, és azt, hogy néhány szót váltanak egymással.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .