Saját hazádban idegen

0
1044
facebook

Egy beszéd, nem csak a beszélőt, hanem a hallgatóságot is minősíti. Említhetném a tegnapi Orbán beszédet is, de felesleges nevesíteni, mert legyen az Kunhalmi, Gyurcsány, vagy más, ugyanaz a szint. Zombiknak szól, mert zombikká tettek/tesznek.

A nagyvilág kerekei rég máshol és mást őrölnek, mint pl. a belga bajor, vagy tőről metszett szocialista, személyeskedő lózungok. Ez amolyan kocsmai beköpés alatti dolog.
Egykor egy csatornán egymást követték a műsorok Óceániától Latin Amerikáig. Ismertük a történelmet, irodalmat és nem agyhalottakon kellett kacagnunk. Széles térben mozogtak gondolataink, így tudtunk beszélgetni. Olyan általános képzésben részesültünk, ami rálátást biztosított munkafolyamatokra, vállalati stratégiákra. Ma azonban? Életveszély a rálátás, szaktudás, mert akkor kirúg a multi! A multinak zombi kell, nem okoskodó szaki. A lényeg, hogy valaki a zöldet a zöld és kéket a kék kábellel össze tudja kötni! Így te állítod elő a migránst, haver! Mert vagy lelépsz és tömegével migránssá válsz, vagy butítva kellesz csak, így saját hazádban leszel idegen! Ahhoz, hogy ezt a munkaerőt előállítsd, le kell butítani ezt a bagázst és ebben minden oldal tökéletesen teljesít. Személyek kommunikációjára figyelünk, amik elhomályosítják a nyomort. Ma már olyan hülye a tömeg, hogy valóban elfér a tudatában a hét pont, majd a tizenkettő, majd a harminchárom, ami csak aznap érvényes, amikor meghirdetik, soha a büdös életben senki számon nem kéri. Nem ti tartjátok el lassan az országot! Ha vidékre mész látod! Kurvák és drogdealerek keresik meg lassan a lakosság egyötödének kenyerét. Terjed a bűnözés? Naná, hogy terjed! Ez hányadik pont? Ti gerjesztitek! De még átlag polgárnak is képtelenség betartani három törvényt úgy, hogy egy negyediket meg ne sértsen! Az egész ország így potenciálisan bűnöző! Ott a tudat mindenkiben, hogy törvényt sért és erre hajaz a sok hatóság, regula! Így van ez szerkesztve! Csak le ne bukjak hangulatban teljesítünk nap, mint nap emberfelettit: túléljük!

Úgyhogy köszönjük, hogy újabb abroncsot vertek még gondolkodni képes elménkre és a maradék szárnyalást is a ti kalickaméretetekre szabjátok. Milyen szekta ez?

Mihálffy Balázs

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .