Reagált cikkünkre a Kormányzati Tájékoztatási Központ

0
706

Ugyan reggeli, Hadházy: legfeljebb 900 ezer konzultációs levél van című cikkünkben szó szerint közöltük a Kormányzati Tájékoztatási Központ csütörtök esti közleményét, miután a szöveget néhány perccel ezelőtt ismét elküldték nekünk, mi újból, változtatás nélkül közöljük.

Tisztelt Szerkesztőség!

Ma megjelent cikkük kapcsán ajánljuk figyelmükbe a Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményét.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye

Budapest, 2017. november 23., csütörtök (OS) – Az LMP Soros megrendelését teljesíti – Reagálás Hadházy Ákos és Szél Bernadett mai akciójára.

Miközben az LMP Soros megrendelését teljesítve támogatja és megszavazza a betelepítési kvótaprogramot, meg akarják akadályozni, hogy a magyarok erről elmondják a véleményüket. Botrányos fellépésével az LMP nem csak azokat sérti meg, akik a konzultáció lebonyolításában részt vesznek, hanem azt a több mint 1 millió 700 ezer embert is, aki már kitöltötte a konzultációs ívet.
Mivel Brüsszelben elkezdték a Soros-terv végrehajtását, a kormány ragaszkodik ahhoz, hogy minden magyar ember elmondhassa a véleményét erről.

Kormányzati Tájékoztatási Központ

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .