Polgármester-jelölt lett, felmondott a rádiós

0
8695
Forrás: Youtube

Józsefvárosban indul a polgármesteri címért a Klubrádió ismert riportere, Pikó András. Ezt élő műsorban jelentette be, azt is, hogy ezért felmondott a rádióban.

Élő adásban telefonon tudatta a hallgatókkal, hogy a már zajló műsorban se vesz részt Pikó András, mert a Momentum felkérésére, a demokratikus pártok közös jelöltjeként indul Józsefvárosban a polgármesteri címért. Ezért felmondott munkahelyén, mostantól erre a feladatra összpontosít, de egyébként is összeegyeztethetetlen lenne műsorvezetői tisztségével a politikai szerep – mondta el Pikó.

Áprilisban már bejelentették ezt.

Akkor négy ellenzéki párt közös polgármesterjelöltekben állapodott meg Budapesten . Az MSZP, a DK, a Párbeszéd és a tegnap a Momentum döntött úgy, hogy közösen indul az őszi önkormányzati választáson. Ennek része volt Pikó jelöltsége is. Érdekes, hogy akkor is a rádió műsorában mondta el, hogy nem jött létre az egyezség.

Szaporodnak a médiában ismertté vált személyek jelöltségei az őszi választás előtt. Kálmán Olga Budapest első embere szeretne lenni, tegnap pedig Klausmann Viktorról, a televíziós Szerencsekerék egykori műsorvezetőjéről derült ki, hogy a Fidesz polgármester-jelöltje Gyöngyösön.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .