Paks2 csak Orbán és az oroszok gazdagodását szolgálja

0
757
MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsõdi Balázs

Hajdu Nóra, az Együtt alelnöke szerint Orbán mindent megtesz, hogy mielőbb megkezdődhessen az atomerőmű-építés.

Miután Orbán Viktor tárgyalt Vlagyimir Putyinnal, a jövő év legelején, januárban megindul Paks2 építése – idézi Hajdú Nóra közleménye Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert,

A két államfő azonban a 3-as metró felújításáról már egy szót sem ejtett.

A tegnapi Putyin látogatást jól látható módon a magyarországi teljes demokratikus közvélemény elitélte. De hasonlóan lesújtó az orosz államfő látogatásának nemzetközi visszhangja is.

Bebizonyosodott, hogy Orbán Viktor saját hatalma megőrzése érdekében kész figyelmen kívül hagyni Magyarország érdekeit. Az immár különlegesnek nevezhető orosz – magyar kapcsolatok hazánk elszigetelődéséhez vezetnek. Ezért sem szabad elkezdeni a Paks2 atomerőmű építését, főleg nem a választások előtt.

A paksi atomerőmű bővítése soha nem térül meg,

Putyin markába taszítja hazánkat, bizonyítottan veszélyes, ráadásul nyilvánvalóan azt az egy célt szolgálja, hogy strómanjain keresztül Orbán Viktor tovább gazdagodjon.

Magyarország jelene és jövője az Európai Unióban és a NATO-ban van. Orbán Viktornak és a Fidesznek azonnal be kell fejeznie a putyinista, illiberális, hazánkat keletre sodró politikát.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .