Orbán vagy Európa? – A DK kampánya

0
536
Forrás: DK

„Orbán vagy Európa?” – ezt a kérdést teszi fel országszerte több mint 500 plakáthelyen a Demokratikus Koalíció. A 17 millió forintba kerülő kampányt nem a párt és nem is magyar költségvetési szerv, hanem az Európai Parlament szociáldemokrata frakciójának DK-s delegációja finanszírozza.

Molnár Csaba mai budapesti sajtótájékoztatóján jelentette be a kampány indítását. Szerinte arra nem vonatkozik a plakáttörvény, így bejelentést sem tettek – tudósított a Hír TV.

Molnár Csaba a többi között arról beszélt, hogy aki Orbánt választja, az azt szeretné, ha inkább focira és stadionokra, aki Európát, az inkább iskolákra és kórházakra költene. Aki Orbánt választja, az inkább a fideszes politikusok luxuséletmódját támogatja, aki Európát, az inkább az európai nyugdíjakat.

„Aki Orbánt választja, az a kivándorlás pártján van, aki Európát választja, az az európai bérek mellett van, hogy ne kelljen kivándorolni az országból.”

Erről szól tehát a gyakorlatban ez a választás, és ezért indították a kampányt közösen – hangoztatta a párt alelnöke.

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .