Orbán kiesett a szerepéből és nagy hibát vétett

0
4777
Fotó: Youtube

Orbán ritkán téved kommunikációjában, az Országgyűlésben tűpontosan szurkálja az ellenzéket, ám most kiesett a szerepéből. A Jobbikos Szilágyi Györgynek a bulgáriai repülőútjára vonatkozó azonnali kérdésére válaszolva dacosan odavágta: „30 éve mindig így mentem, jövő héten is így fogok menni”

S hogy pontosan, mit is mondott? Íme az ominózus pár perc:

Az elmúlt harminc év legnagyobb beismerés a Parlamentben” – kommentálta Orbán szavait a tegnap kora estébe nyúló ülés után tartott sajtótájékoztatóján Szilágyi György, aki szerint ennyire szégyenteljes mondatok még nem hangzottak el a magyar Parlamentben”.

Ez a  korrupció nyílt beismerése volt és még büszke is rá a miniszterelnök. Ez a magyar politikatörténet legnagyobb adócsalása és korrupciós ügye, amelyet pedig maga Orbán vallott be – szögezte le Szilágyi,

aki emlékeztetett arra, hogy nem hivatalos utakról beszélünk, s nem maga által fizetett utakról, hanem az oligarchái által  a miniszterelnöknek juttatott luxusutakról, amelyekért minden bizonnyal megkapják a fizetségüket állami megrendelések formájában.

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .