Németh Szilárd írta Handóék bugyiarculati kézikönyvét?

0
1840

Németh Szilárd interjút adott a Magyar Hírlapnak, és sok más bölcsesség mellett kijelentette, hogy a 444. újságírói Soros ügynökei.

Hogy ezt honnan vette a Fidesz alelnöke, nem derült ki az interjúból. Talán nem is kell tudnunk, legyen elég annyi, hogy vannak az életnek nagy, alapvető igazságai, amelyek, nyilván nem véletlenül, rejtve maradnak a kívülállók szemei elől.

Németh Szilárd azt mond, amit akar, és a Magyra Hírlapban is megjelentek már ennél nagyobb ostobaságok.

Inkább az lenne a kérdés, hogy a

Fidesz, amely Németh Szilárdot alelnökként foglalkoztatja, szintén ezt gondolja-e a 44 újságíróiról.

Én személyesen nem ismerem a 444 újságíróit, de valami azt súgja, hogy nem Soros ügynökei. Ez persze nem jelent semmit, nyilván ezért sem közli a Magyar Hírlap az én véleményemet, ha lenne jelentősége, akkor bizonyára már tőlem is kértek volna interjút.

Szóval, jó lenne tudni, már csak azért is, mert jövőre választ az ország, hogy a Fidesz is valóban annyira korlátolt, mint Németh Szilárd. Vagy inkább arról van szó, s megvallom, én erre tippelek, hogy a Fidesznek, mint pártnak nem az a véleménye erről, mint Németh Szilárdnak, de hagyják, hadd játssza a saját kis hülye játékait, addig sem okoz más, még a mostaninál is nagyobb kárt.

Egyébként nem lenne olyan nagy baj, ha a 444, vagy akár a Magyar Hírlap újságírói Soros György ügynökei lennének. Soros György ugyanis egy nyílt, demokratikus társadalom mellett te le a voksát, nem most, hanem még akkor, amikor Németh Szilárd még az óvodában leste, hogy milyen színű bugyit hordanak a lányok a szoknyájuk alatt.

Amivel, sok más kisfiúval együtt, jócskán megelőzte a korát, merthogy akkor még sehol sem volt Handó Tünde és a magas hivatala által nyolcmillió forintért megrendelt arculati kézikönyv. Mely kézikönyv amúgy akkora baromság, hogy akár Németh Szilárd is írhatta volna.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .