„Minden, amit teszünk, jogos.”

0
756
x.com

Ghazi Hamad, a Hamász politikai irodájának tagja az LBC TV (Libanon) 2023. október 24-i műsorában kijelentette, hogy a Hamász kész megismételni az október 7-i „Al-Aksza árvíz” hadműveletet mindaddig, amíg Izrael meg nem semmisül. 

„Az Al-Aqsa árvíz csak az első alkalom, és lesz második, harmadik és negyedik is! Nagy árat  fizetünk-e érte? Igen, és készek vagyunk fizetni”

Ghazi Hamad: „Izrael olyan ország, amelynek nincs helye a földünkön. El kell távolítanunk, mert biztonsági, katonai és politikai katasztrófát jelent az arab és az iszlám nemzet számára. Nem szégyelljük ezt kimondani.”

„Meg kell erre tanítanunk Izraelt, és ezt újra és újra meg fogjuk tenni. Az Al-Aksza özönvíz csak az első alkalom, és lesz második, harmadik, negyedik, mert megvan az elszántság, és a harci képességek. Kell-e nagy árat fizetnünk? Igen, és készek vagyunk megfizetni. Mártírok nemzetének hívnak minket, és büszkék vagyunk arra, hogy mártírokat áldozunk fel.

„Minden, amit teszünk, jogos.”

– fejezte be mondandóját

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .