Migránsszendvics

0
1797

Jó kezekben lesz az agrárium, akárki meglássa! Ha valakinek eddig kétségei lettek volna, most megnyugodhat: Nagy István, aki Isten és Orbán Viktor kegyelméből hamarosan agrárminiszter lesz, gatyába rázza az ágazatot.

Még ki sem nevezték, de már hétfői meghallgatásán megmutatta, hogy komolyan kell vele számolni. Nagy István leendő agrárminiszter ugyanis egy igen erős felütéssel kezdte: azt mondta, hogy Magyarországon azért van sertéspestis, mert egy migráns eldobott egy fertőzött szendvicset, amit megevett egy vaddisznó.

MTI Fotó: Soós Lajos

Ennyire egyszerű az egész. Meg kell védeni a magyarokat a fertőzött szendvicseket eldobáló migránsoktól, akik, nem elég, hogy halálra rémisztgetik az embereket, például Józsi bácsit Dunarettentőn, és Mari nénit Békésborzadályon, de még fertőzött szendvicset is hoznak magukkal.

Meg kell védeni a magyarokat, mert az mégsem járja, hogy miközben nemzetünk legjobbjai – értsd a negyedik Orbán-kormány leendő miniszterei – azon ügyködnek, hogy Magyarország a főnök kívánsága szerint 2030-ra Európa öt legjobb országa közé kerüljön, a vaddisznók a migránsok által eldobált fertőzött szendviccsel táplálkozzanak.

Végre egy adekvát, és tudományos, tényeken alapuló magyarázat. Örülhetünk, mert a leendő agrár-miniszter, akinek mentális állapotában ha akarnánk, sem mernénk kételkedni, mondhatott volna ennél durvábbat is. Például azt, hogy a magyar vaddisznókat fertőzött szendviccsel etető migráns nem csupán idős asszonyokat erőszakolt meg étkezés közben, de miután ezzel végzett, elvette a kultúránkat, a munkahelyeinket és mindemellett még a törvényeinket sem tisztelte.

Így áll össze a világ, így lesz egésszé a sok apró részlet. Amit eddig nem értettünk, és amiről idáig azt gondoltuk, hogy hülyeség és kész elmebaj, most hirtelen értelmet nyert.

Miért is nem nekünk jutott eszünkbe ez a frappáns megoldás? Nem kizárt, hogy a szennyezett tejekkel fenyegető illető kilétét is ebben az irányban kellene keresni. A magyar vaddisznókat fertőzött szendvicsekkel etető migránsok között.

Ami engem illet, a kezdetektől sejtettem, hogy a migránsok mesterkedéseivel állunk szemben. Csak azért nem szóltam, mert nem vagyok leendő agrárminiszter, így nem engedhetem meg magamnak, hogy ilyen megszólalások miatt közröhej tárgya legyek és hülyének nézzenek.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .