Miért van oly sok szövődménye a Covid-19 vírusnak?

0
838
Pinterest

Ezt a mesterséges vírust a kínaiak állították elő Vuhanban, és egyáltalán nem véletlenül szabadult ki onnan! Ezt állitja Thierry Schmitz francia doktor, aki szerint egy hagyományos vírusnak nincsen ilyen sok egymástól gyökeresen eltérő hatása! Ilyet csakis tudatosan állíthatnak elő méghozzá igen jól képzett szakemberek, akik a biológia hadviselés szakértői.

Vuhanban, ahol a laboratórium működik katonai irányítás alatt, a franciák építették ki a rendszer alapjait, majd sietve megtagadták azt. Thierry Schmitz doktor idézi a párizsi Le Figarot, mely szerint a kínaiak egyáltalán nem tartották be azt a szigorú protokollt, amelyet a hasonló laboratóriumok számára előírnak a világon mindenütt. A francia szakértők megdöbbenve tapasztalták Vuhanban, hogy a gyengén fizetett víruskutatók eladták a kisérleti állatokat a szomszédos piacon, hogy egy kis mellékesre tegyenek szert!

Az USA miért támogatta a vuhani laboratóriumot?

Bill és Melinda Gates alapítványa is finanszírozott ott víruskutatásokat, de rajtuk kívül a washingtoni egészségügyi minisztérium is adott pénzt a Vuhan 4 laboratóriumnak. Hivatalosan azért, hogy a járványok terjedését kutassák!

Vuhanban a híressé vált laboratóriumban több mint 1800 fajta vírust tenyésztenek és tárolnak – írja Thierry Schmitz francia doktor.

Talán nem véletlen, hogy épp Vuhanban tört ki a világméretű Covid-19 járvány…

Cui prodest?

Végül a francia orvos harmadik érve az, hogy megkérdezi: Kinek az érdekeit szolgálta a Covid-19 világméretű vírus válság? Kínáét, amely az egyetlen nagyhatalom volt, amely megúszta a visszaesést, és most minden esélye megvan, hogy az élre vágjon: hamarabb előzze meg az USA-t mint ahogy azt korábban gondolták! Állítja a francia orvos harmadik érvként.

Hasonló érvelést ad elő az amerikai hírszerzés is, de a kínaiak nemcsak cáfolnak hanem támadnak is: az USA-ban is van olyan biológiai laboratórium, amely Vuhanhoz hasonlóan a szigorúan tiltott biológiai hadviselést kutatja.

Peking szerint az USA azért fejlesztette ki a Covid-19 vírust, hogy végzetesen meggyengítse a tálibokat Afganisztánban. Épp ezért Afganisztánba telepítették a vírust. Onnan vihették be az amerikai katona sportolók Vuhanba, ahol világbajnokságot rendeztek múlt ősszel.

Miközben Biden elnök nemrég bejelentette: végképp kivonulnak Afganisztánból, a kínaiak gyorsan felajánlották az USA hadügyminiszterének, hogy találkozzanak egymással. Az USA egyelőre nemet mondott – szomorkodik a pekingi Global Times.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .