Megszívják a külföldi turisták a magyar határok lezárását

0
866
Facebook

Még a magyar hatóságok sem reagálták le azt a hivatalos bejelentést, hogy szeptember elsejétől egyetlen külföldi állampolgár sem lépheti át az ország határait – állapítja meg a Frankfurter Rundschau, mely szerint káosz jellemzi a magyarországi helyzetet.

A magyar idegenforgalmi hatóság még vasárnap is csak azt közölte , hogy az ország biztonságos a külföldi turisták szempontjából , de arról nem írt semmit, hogy szeptember elsejétől egyetlen külföldi sem lépheti át Magyarország határait!

Mi lesz azokkal a külföldi turistákkal, akik lefoglalták a helyüket?

A Frankfurter Rundschau szerint Magyarország azzal, hogy az utolsó percben jelentette be a teljes határzárat, megsértette a szabályokat és nehéz helyzetbe hozta azokat a külföldi turistákat, akik már lefoglalták a szálláshelyüket Magyarországon.

Közben pedig a Magyar Turisztikai Ügynökség hirdetése fut az Instagramon magyarországi üdüléseket ajánlva. A német lap szerint a berlini külügynek kellene kézbe vennie az ügyet, amely sok olyan német polgárnak okoz gondot, aki Magyarországon nyaral vagy itt szándékozott üdülni szeptemberben.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .