Már nem titok, hogy hol nyaral Orbán

1
2086
Forrás: Kötöttségek nélkül blog

A sajtóban visszatérő téma, hogy hol nyaral Orbán Viktor. A miniszterelnök ugyanis nem mindig köti a választók orrára, hogy hol tölti föl – ahogyan évekkel ezelőtt egy interjúban fogalmazott – lemerült akkumulátorait.

Legutóbb a fuhu.hu is írt Orbán rejtélyes nyaralásairól, valamint arról, hogy az idén sem tudjuk, hogyha szükség lenne rá, merre keressük Orbánt. Mostanra azonban eloszlott a homály, és kiderült, hogy hol tölti szabadságát a miniszterelnök.

A 444 a Kötöttségek nélkül blog információi alapján leleplezte a Nagy Titkot: Orbán Viktor ezúttal is egy számára igen kedves országban, Horvátországban nyaral. Egy fotó is megörökítette a nevezetes feltöltődést, a képen a magyar miniszterelnök egy horvát étteremtulajdonos társaságában örül a nyárnak, és feltehetőleg annak is, hogy sem a saját párttársai, sem az ellenzéki képviselők képét nem kell bámulnia.

A fotó többek egybehangzó állítása szerint Krk szigetén készült.

Ha nem kellene dolgoznunk, csapot-papot odahagyva rohannánk, hogy személyesen meggyőződhessünk a hír valódiságáról.

Így azonban inkább elhisszük.

1 hozzászólás

  1. Hogy hol nyaral? Magánügy. Ott nyaral ahol akar. Nyilván pihenni is kell annak, aki éjt nappallá téve dolgozik. Miért kell ehhez nevet adni?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .