Manhattan Madám és a Trump ügy

0
520

Legyen legális a prostitúció és a marihuána – követelte kormányzói választási kampányában Kirstin Davis, a korábbi Manhattan Madám, az egykor a legfelkapottabb New York-i prostitúciós lánc volt működtetője. 

Manhattan Madámot most kihallgatta Robert Mueller különleges ügyész csapata, mégpedig annak a vizsgálatnak a keretében, amelynek célja hivatalosan Donald Trump amerikai elnök orosz kapcsolatainak a tisztázása. S hogy mi köze van ehhez Manhattan Madámnak? Netán Trump is ügyfél volt? Egy nyilvános házban találkozgatott orosz partnereivel? Ez sem kizárt, de Mueller különleges ügyész emberei most nem Trumpra vadásztak hanem bizalmas tanácsadójára, Roger Stonera, aki tanácsokat adott Donald Trumpnak és Manhattan Madámnak, akinek a kormányzói kampányát egy ideig vezette, s az ügyész gyanúja szerint az ő kétéves kisfiának a papája is.

Felmerül persze a kérdés, hogy mennyiben érintheti az erkölcs botrány Donald Trumpot?

Mueller ügyész Trump bizalmi embereit próbálja levadászni, majd pedig sarokba szorítani, hogy vádalkut kössön velük, felajánlva: futni hagyja őket, ha a főnökükre vallanak.

Michael Cohen, Trump egykori ügyvédje már beleesett ebbe a csapdába, miként Paul Manafort, Trump egykori kampányfőnöke is, akinek a pere most kezdődött el. Ha sikerül Roger Stone-t is sarokba szorítani, akkor Robert Mueller különleges ügyész újabb adut szerezhet a Trumppal folyó játszmában.

Manhattan Madámnak pedig jó hírverés, hogy nevét újra emlegeti az amerikai sajtó méghozzá az elnökkel, Donald Trumppal kapcsolatban.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .