A legprofibb bajnokságban is tudnak nagyot bénázni

0
1327

Azért nem sikerült irányítót igazolnia az NFL-ben szereplő Cleveland Brownsnak, mert nem fejezték be időben a papírmunkát. Néhány nagy sztár persze így is csapatot cserélt.

Az NFL-ben minden szezonban van egy határidő, ameddig a csapatok igazolhatnak egymástól játékosokat. Idén ez október 31-én, keleti parti idő szerint 4 órakor járt le.

AJ McCarron
Forrás: Wikimedia Commons

És erről a határidőről maradt le a sokak által amúgy is az NFL lúzercsapatának tartott, a szezonban eddig még nyeretlen (és tavaly is csak egy meccsen győző) Cleveland Browns. Az ESPN szerint ugyanis megegyeztek a Cincinnati Bengalsszal arról, hogy draftjogokért cserébe megkapják az ottani csereirányítót, AJ McCarront. A Bengals öt perccel a határidő előtt be is adta a szükséges papírokat,

a Browns viszont pár perccel elkésett.

Így aztán McCarron marad a csapatában, a Browns meg továbbra is keresheti irányítóját.

Ugyanis egy másik jelöltről is lemaradtak: a New England Patriots csereirányítója, Jimmy Garoppolo ugyanis egy második körös draftjogért cserébe a San Francisco 49ershez került.

Több sztár is csapatot cserélt, többen némileg váratlanul: a Carolina Panthers két, hátsóbb körös draftcetliért odaadta a Buffalo Billsnek első számú elkapóját, Kelvin Benjamint.

A rájátszásról ezzel gyakorlatilag lemondó

Miami Dolphins egy negyedik körös draftjogért cserébe elküldte a már-már Super Bowl-esélyessé váló Philadelphia Eagleshöz az első számú futót, Jay Ajayit. A Seattle Seahawks pedig megszerezte a Houston Texanstól Duane Brown tackle-t (aki komoly hiányposztra érkezett), Jeremy Lane cornerbackért cserébe (a két csapat draftjogokat is cserélt).

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .