Lapszem – 2017. 08. 01.

0
1011

Jó reggelt! Néhány perccel ezelőtt azt ígértük, hogy mindjárt jön a lapszemle. Már itt is vagyunk. Előtte még elmondjuk, hogy ma nagyon meleg lesz, öltözzenek hidegen!

Repül a kormány

2017 első félévében bő 477 millió forintból összesen 1808 repülőjegyet vásárolt a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) a tárca diplomatáinak, valamint a hozzá tartozó háttérintézmények munkatársainak- olvasható a ma reggeli Népszavában. A kormány összesen százmilliókat költött repülésre. Szállnak rendelkezésünkre. Bővebben a Népszavában.

Kövér kiakadt

Kövér László házelnöki minőségében begurult és kemény hangú levelét írt Demeter Márta képviselőnek, aki a letelepedési kötvények irőnt érdeklődött. Demeter Márta a Magyar Nemzetnek azt mondta, a házelnök közbelépése jelzi, hogy igencsak bűzlik a letelepedési kötvények ügye, az pedig, hogy már a kérdésekre sem ad választ a Rogán Antal vezette minisztérium, azt mutatja, hogy a legpitiánerebb módon próbálják leplezni a korrupciót.

Megújul az ünnep

A Magyar Hírlap megírta, hogy egy sor újítással készülnek idén az augusztus 20-i nemzeti ünnepre. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára még azt is elárulta a lapnak, hogy az utóbbi évek leglátványosabb tűzijátékára készülnek.

Molnár majdnem Madridban hagyta a laptopját

Érdekes történetet talált és tálalt fel olvasóinak a Magyar Idők. A lap szerint Molnár Zsolt, az MSZP képviselője egy madridi repülőgépen felejtette államtitkot is rejtő laptopját. Az eset még húsvét előtt történt, és a laptopot csak a helyi nagykövetség segítségével, órák múltán tudták visszaszerezni.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .