Kunhalmi: december közepéig meg kell egyezni a DK-val

0
537

A Magyar Szocialista Párt budapesti elnöke az ATV reggeli műsorában sajnálatát fejezte ki, hogy lehetséges újpesti jelöltjük, Horváth Imre kilépett a pártból. Kunhalmi Ágnes véleménye szerint, amennyiben december közepéig nem sikerül megállapodni a Demokratikus Koalícióval a koordinált jelöltállításról, a közös listáról és a közös miniszterelnök-jelöltről, akkor mindkét párt megy a süllyesztőbe.

Közben a Molnár Gyula, az MSZP elnöke a Népszavának úgy nyilatkozott: végig fenntartották a Demokratikus Koalícióval való tárgyalásokon azt az alapelvet, hogy az egyéni körzetben győztesekről nem egyeztetnek. „Kizárólag a IV. kerületben lehetséges, hogy ezt az elvet feloldjuk. Horváth Imre kilépése a pártból azonban nem ezzel függ össze, hanem azzal, hogy nem kapott többséget az MSZP újpesti szervezetétől – jelentette ki lapunknak Molnár Gyula. A szocialisták elnöke azután beszélt erről, hogy az atv.hu azt írta: a Horváth Imre kilépésének az lehet az oka, hogy az MSZP nem indítja újra Újpesten, a körzetet pedig valószínűleg átadják a DK-s Varju Lászlónak.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .