Korona vírus miatt leáll az NBA

0
2585
nba.com

A francia Rudy Gobert nemrég még gúnyolódott a koronavíruson, de most már a karanténban teszi ezt. A Utah Jazz centerével az történt, hogy pozitívnak bizonyult a koronavírus tesztje. Ezért nemcsak őt, de a csapat társait is megfigyelés alá helyezték. Sőt azokat a kosárlabda csapatokat is, amelyekkel a Utah Jazz a legutóbbi időkben játszott.

Az egész NBA alapszakasz leáll

A vezetőség úgy határozott , hogy új döntésig felfüggeszti a mérkőzéseket. Korábban volt olyan terv, hogy lesznek meccsek csak épp közönség nem lesz! Erre Lebron James úgy reagált, hogy akkor ő meg nem játszik. Az NBA legtekintélyesebb és legjobban fizetett játékosa azután visszavonta ezt a kijelentését, mert szóltak neki, hogy a szerződése szerint ezt nem teheti meg!

Most tehát leáll az egész NBA, és senki sem tudja, hogy mikor indulhat újra. Mert korábban ugyan még Trump elnök is gúnyolódott a koronavíruson, de most már az USA-ban is halálosan komolyan veszik a járványt.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .