Két izraeli fiatalt meggyilkoltak egy terrortámadásban Ciszjordánia északi részén

  0
  512
  twitter.com

  Két izraelit meggyilkoltak egy lövöldözésben vasárnap délután Ciszjordánia északi részén, Huwara városában – jelentette a Jerusalem Post.

  Az Izraeli Védelmi Erők szerint egy palesztin fegyveres tüzet nyitott egy izraeli tulajdonú autóra a 60-as főúton, mielőtt elmenekült a helyszínről. Az áldozatok autója golyókkal volt tele.

  A helyszínre érkező Magen David Adom mentőápoló kijelentette: “Amikor megérkeztünk, láttuk, hogy a két sebesült a jármű közelében feküdt, eszméletlenek voltak. Az orvosok két 20 év körüli férfit láttak el, akik súlyosan megsérültek, és helikopterrel kórházba szállították őket. Később azonban bejelentették, hogy meghaltak.

  “változtasson paradigmán és térjen át a védekezésről a támadásra”.

  „Nem lehet, hogy a terroristák világos nappal megengedik maguknak, hogy ártatlan civileket lőjenek le, ez pedig azt jelenti, hogy nincs kellő mértékű elrettentés” – mondta Dagan.

  Hajtóvadászatot indítottak a fegyveresek után, és több utat is lezártak a környéken. Huwara régóta gyújtópont Ciszjordániában, mivel ez az egyetlen palesztin város, amelyen keresztül izraeliek rendszeresen utaznak, hogy elérjék az északi ciszjordániai településeket.

  “Izrael népe és Szamária lakosai erősek, nem fogunk megtörni a Palesztin Hatóság gyilkos terrorjával szemben.”

  HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .