Hazaszállítják a Liszt Ferenc repülőtéren megsérült izraeli nőt

0
747
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Hardy Mihály, a Budapest Airport kommunikációs igazgatója a Független Hírügynökség érdeklődésére közölte, hogy a két héttel ezelőtti repülőtéri balesetben súlyosan megsérült izraeli nőt hazaszállítják Izraelbe.

Mint ismeretes, két héttel ezelőtt a Travel Service légitársaság gépében füstöt észleltek az utastérben, ezért a pánikba esett utasokat felfújható gumicsúszdákon menekítették ki a gépből.

A feltételezések szerint a szerkezetből kiáramló erős légáramlat lökte meg a már a csúszda alján lévő 39 éves nőt, aki emiatt kiesett a csúszdából, és fejjel a betonba csapódott.

Az izraeli nő olyan súlyosan megsérült, hogy a mentők hosszan küzdöttek az életéért, illetve azért, hogy szállítható állapotba kerüljön. Amint ez megtörtént, a Merényi Gusztáv Kórházba vitték, ahol azonnal megműtötték.

Bár a kórház a személyiségi jogokra hivatkozva nem ad információt az állapotáról, a mostani hír, vagyis, hogy a sérültet szerdán hazaszállítják Izraelbe, arra utal, hogy az állapota javult.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .